Interstar

Interstar in Andijk

Ontwerpen die de tijd doorstaan...
Duurzaamheid is een van de belangrijkste woontrends van nu. Daarbij denk je al snel aan natuurlijke materialen met een pure en eerlijke uitstraling. Maar duurzaamheid is meer dan dat. Want een keuze voor kwaliteit en tijdloos design is ook een keuze voor het milieu. Een goed en sterk ontwerp laat zich immers moeiteloos in opeenvolgende trends inpassen en gaat jaren mee. En dat is pas echt duurzaam! De designs van Interstar zijn zo afgewogen en sterk dat ze altijd mooi blijven, tientallen jaren lang. De functionele en esthetische ontwerpen uit het Interstarprogramma sluiten al sinds jaar en dag moeiteloos aan bij nieuwe trends. Of sluiten de trends juist aan bij Interstar?


Kasten uit Assen!

Met kasten uit Assen wordt ondubbelzinnig weergegeven dat het om een 100% hollands kwaliteits product gaat! Het uitgangspunt van Mobiel Inerieur is kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijkheid! Wij blijven u verassen met woonoplossingen uit Assen!


Mobiel Interieur en Interstar

Wij weten als geen ander dat de kast van uw dromen moet passen in uw persoonlijke situatie. Zorgvuldig overleg, tijd en aandacht zijn belangrijk om te komen tot de juiste keuze! Bij Mobiel Interieur in Andijk hebben wij circa 20 opstellingen staan, en hopen u op 'kast'gebied een unieke beleving te bieden!

 
Interstar bij Mobiel Interieur in Andijk

Maak uw kast visueel!

De kracht van Interstar is dat u uw eigen kast kan samenstellen. Om daar een beter beeld van te krijgen werken wij met een 3d tekenprogramma. Met behulp van uw wensen maken wij samen met u de kast van uw dromen!

Interstar meubelen bij Mobiel Interieur in Andijk


TV-lift:
In veel huiskamers is tegenwoordig een flatscreen aanwezig. Deze schitterende TV schermen mogen gezien worden of toch niet...? In een dressoir of TV-pilaar is een ingenieus liftsyteem ingebouwd waardoor u uw TV-scherm naar wens kunt laten zien of kunt laten zakken! De liftsystemen zijn voorzien van een afstand bediening en kunnen op de gewenste hoogte worden ingesteld.

Interstar TV-lift bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.