Interstar meubelen

Duurzaamheid: de trend van het moment. Daarbij gaat het niet alleen om het gebruik van natuurlijke materialen, maar ook goede kwaliteit en een tijdloos design is een goede keuze voor het milieu. Interstar meubelen is een mooi voorbeeld van duurzame ontwerpen die de tijd doorstaan. De prachtige en sterke ontwerpen van Interstar meubelen matchen perfect met opeenvolgende trends en gaat ook nog eens jaren mee. Dus bent u op zoek naar duurzame meubelen? Dan zijn de meubelen van Interstar een goede keuze. Nieuwsgierig? BIj Mobiel Interieur vindt u diverse design meubelen van Interstar. Of u nu zoekt naar een prachtige Interstar kast, dressoir of tv-meubel: Mobiel Interieur heeft het.

Tijdloos design met Interstar

De designs van Interstar zijn weloverwogen en krachtig dat ze altijd mooi blijven. Ook na tientallen jaren zult u nog blij zijn met uw keuze voor Interstar meubelen. De functionele en esthetische ontwerpen uit het Interstar programma sluiten als sinds jaar en dag moeiteloos aan het bij nieuwe trends. Of sluiten de trends juist aan bij Interstar?

Interstar kasten

Interstar Kasten worden ontworpen en geproduceerd in Assen. We kunnen u dus verzekeren dat een kast van Interstar om een 100% hollands kwaliteitsproduct. Het uitgangspunt van Mobiel Interieur in Andijk is: kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijkheid. Daarom blijven wij u graag verrassen met de prachtige Interstar kasten van oud hollandse bodem. Of u nu op zoek bent naar een Interstar kast, dressoir of tv-meubel: bij Mobiel Interieur zit u helemaal goed.

Mobiel Interieur - Interstar 2Interstar kast op maat

De kast van uw dromen moet natuurlijk perfect passen in uw interieur. De kracht van een Interstar kast is dat ze volledig naar eigen wens zijn samen te stellen. Daarom werken onze interieuradviseurs met een 3d tekenprogramma, waarmee ze op basis van uw wensen de Interstar kast van uw dromen kunnen ontwerpen. Zorgvuldig overleg, tijd en aandacht zijn belangrijk om te komen tot de juiste keuze op het gebied van Interstar kasten. In de showroom van Mobiel Interieur hebben we bovendien diverse kasten tentoongesteld, om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden op het gebied van kasten.

Bezoek de showroom en laat je adviseren

Bent u enthousiast geworden over de Interstar kasten? Met het tijdloze design en hoogwaardige kwaliteit begrijpen wij dat als geen ander. Van een Interstar kast kunt u jarenlang plezier hebben en bovendien kunt u hem geheel naar wens samenstellen. Wij van Mobiel Interieur kunnen nog zoveel meer vertellen over de Interstar meubelen. Kom daarom eens langs in onze showroom en bekijk en ervaar de kasten van dit merk zelf. Wil je een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?