IPdesign

IPdesign bij Mobiel Interieur


Modern is niet in de mode. Het is – oorspronkelijk een duizend jaar oude woordspreuk – met een wijde blik vooruit naar de komende generatie.
Met betrekking tot de meubels van IPdesign betekent dat voor hun, de waarde en de vorm te bewaren en tegelijkertijd nieuwe wegen te bewandelen. Goed zitten is de premisse, frisse designs en technische innovatie het doel. Dit staat voor de producten.

Hand-made in Germany
ipdesign produceert uitsluitend in Bielefeld. Hier worden stoffen en leder uitgezocht, geknipt en verwerkt, meubels worden passend gestoffeerd.
Elke naad toont de perfecte ambachtelijke verwerking. Door moderne techniek en gekwalificeerd handwerk ontstaan onze meubels. Met een gevoel voor verantwoording, persoonlijk engagement en motivatie dragen alle medewerkers bij tot het succes van ipdesign.

Ontwikkeling
Vanaf het begin stond het idee vast: zitmeubels met een bijzondere en intelligente functie, met een uitgewogen design en met het beste comfort. De internationale designers bieden grote creatieve vrije ruimte. Zo ontstaan innovatieve zitmeubels. Tijdens de ontwikkelingsfase worden de ontwerpen met ambachtelijke "know-how" in prototypen omgezet en details zoals ergonomie, functie en passende stoffering geperfectioneerd.

Functionaliteit
Uw interesse in ipdesign kan dan wel een vraag van design, esthetiek en de waarde van onze producten zijn, de vreugde aan deze kwaliteitsmeubels hoort voor ons ook daarbij.
De prikkel voor ons is natuurlijk ook constructieve perfectie en functionaliteit met nieuwe vormgeving te verbinden. Deze combinatie van ergonomie en design vindt men in al onze producten terug. Wat men niet op het eerste gezicht moet zien, zijn de functies en ook dat is een deel van het concept. Uw rug moet zich goed voelen. En dan wel voor een lange tijd.
 

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.