JAB bij Mobiel Interieur

Met hun geavanceerde ontwerpen en ongeëvenaarde variëteit aan producten, is JAB internationaal marktleider in de chique wereld van het interieur. In het gevarieerde assortiment zijn decoratie stoffen, meubelstoffen en gordijn voiles in bijna 20.000 kleuren, die een schat aan combinatiemogelijkheden bieden.

Ralph Ansoetz, directeur van JAB Ansoetz en zoon van oprichter Josef Ansoetz, schrijft in zijn boek Passion: “Iedereen heeft volledige ontwerpvrijheid binnen de muren van zijn eigen woning. We zouden wel idioot zijn om deze kans niet te benutten.” De titel van het boek zien we terug in de collectie van JAB: met passie gemaakte exclusieve stoffen en volop chique patronen in stijlvolle kleuren. Deze hoogwaardige kwaliteit stoffen, veelal met glanzende materialen leent zich uitstekend voor moderne en klassieke interieurs.

JAB maakt niet alleen gordijnstoffen, ook exclusieve vloerbedekking en karpetten komen uit de uiterst moderne fabricagefaciliteit in Bielefeld. Ook de stijl van JAB karpetten herkent u direct. Met zacht leder afgezoomde karpetten, soms gecombineerd met andere materialen als RVS-accenten, geven uw interieur een luxe en comfortabele uitstraling. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals wol versterken het gevoel van comfort. De karpetten van JAB zijn geluiddempend, vuilafstotend en verlagen het fijnstof in uw woning. Ze zijn getest op allergie, dus zelfs in de moeilijkste omgevingen toe te passen.

Ervaar de stoffen van JAB bij Mobiel Interieur in Andijk. Wij hebben een groot deel van de collectie.