Jamé

Jamé bij Mobiel Interieur in Andijk

Comfortabel design

De mooiste dingen in het leven worden door mensenhanden gemaakt. Met aandacht, met vakmanschap, met liefde voor het vak. Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je...

De banken en fauteuils van Jamé bieden daarom niet alleen design op niveau, maar ook voelbare kwaliteit en hoogwaardig zitcomfort. En omdat we vinden dat die ervaring voor iedereen bereikbaar moet zijn, houden we het betaalbaar.

Vakmanschap zonder grenzen

Al ruim 40 jaar ontwerpt en vervaardigd Jamé comfortabele zitmeubels met fraaie belijningen in eigentijds designs. Dat gehele traject – van ontwerp tot en met stoffering – vindt plaats in eigen huis. Geen detail mag immers ontgaan... Bovendien kunnen we zo flexibel inspelen op elke vraag.

Voor ieder interieur

Jamé heeft een ruime sortering van banken en fauteuils: zo'n 30 modellen in diverse uitvoeringen en vele stoffen. En mede dankzij het eigentijdse palet met krachtige kleuren zijn al deze meubels geschikt voor ieder interieur.

Jamé:
– Dutch Design
– Voelbare kwaliteit
– Hoogwaardig zitcomfort
– Betaalbare collecties
– Grenzeloos vakmanschap

Een meubel van Jamé herkent u meteen aan zijn karakter en persoonlijkheid. Daarom hebben de modellen geen nummer, maar een naam. We stellen ze graag persoonlijk aan u voor: u bent van harte welkom in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.