Jess Design meubels

Een designmeubel is niets slechts een product, maar een ware passie. Goede ideeën vragen altijd weer om betere ideeën. Ondanks dat de tijd voorbij vliegt, blijft Jess design haar altijd voorbij razen. Hoe? In de vorm van designmeubelen met een bijzonder karakter. Jess Design meubelen zijn vertrouwd, puur en een tikkeltje eigenwijs. Nieuwsgierig? BIj Mobiel Interieur vindt u diverse design meubelen van Jess design. Of u nu zoekt naar een prachtige Jess fauteuil, eetkamerstoel: Mobiel Interieur heeft het.

Jess Design is different, seductive en pure

Wanneer het om design meubelen gaat, dan weet Jess Design precies waar ze over praten. Al twintig jaar zijn zij specialist op het gebied van design meubelen. En deze ervaring voel je! Niet alleen hebben de Jess Design meubelen een prachtige uitstraling, ook worden ze vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en hebben ze een heerlijke zit. Jess Design houdt zich aan hun woord. Dus kom deze prachtige Jess Design meubelen vooral zelf bekijken en ervaren bij Mobiel Interieur in Andijk.

Wie Jess zegt, zegt: different, seductive en pure. Deze drie beloften veranderen waarheden.

Mobiel Interieur - Jess Design Earl Fauteuil

Different Jess Design meubelen

Jess in al die jaren lekker zichzelf gebleven. Misschien soms een beetje gek, maar wel altijd vertrouwd. De design meubels hebben iets wat anderen niet hebben, namelijk lef. Dat Jess Design lef heeft zie je terug in de opvallende prachtige kleurkeuze en de eigenzinnige vormen die elkaar perfect aanvullen.

Seductive Jess meubels

De design meubelen van Jess zijn betoverend. Een oogopslag is voldoende voor deze prachtige fauteuils, eetkamerstoelen en banken. Natuurlijk gaat de verleiding van deze prachtige design meubels verder dan slechts een mooie buitenkant. De aantrekkingskracht van Jess Design zit hem in elke vezel. Kom eens proefzitten in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk en ervaar het zelf! U zult merken dat beloftes veranderen in waarheden.

Pure design meubelen

De design meubels van Jess zijn puur en mooi van nature. Zo eerlijk als onze grootste inspiratiebron. Tot in de kleine details ontdek je karaktertrekken van de natuur. BIj Jess Desin zijn ze van mening dat pure eenvoud geen extra toevoeging nodig heeft. Je interieur krijgt pas karakter als alles klopt. Tot in de allerkleinste details. De meubels van Jess Design vormen zich naar jouw totaalontwerp in plaats van andersom. Met precies de juiste maat, die ene sprekende kleur of net dat ene exclusieve materiaal.

Bezoek de showroom en laat je adviseren

Jess Design heeft een flexibele productie en daardoor kunnen zij altijd een perfecte oplossing bieden. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit zijn de Jess meubels ideaal voor intensief gebruik. Gastvrijheid is voor Jess Design een vanzelfsprekendheid. Wij kunnen nog zoveel meer vertellen over de Jess Design meubels, kom daarom eens langs in de showroom van Mobiel Interieur. Onze interieuradviseurs staan graag voor je klaar. Wil je een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Mobiel Interieur - Jess Design Jolly