Jess Design

Een designmeubel is geen product. Het is een passie. Goede ideeën vragen altijd om betere. De tijd vliegt. Maar Jess blijft haar voorbij razen. In de vorm van designmeubelen met een bijzonder karakter. Vertrouwd, puur en een tikkeltje eigenwijs.
Jess Design weet waar we ze over praten. Al twintig jaar. Deze ervaring voel je. Aan de uitstraling, het materiaal en de heerlijke zit. Zij houden zich aan hun woord. Dus kom vooral zelf kijken, voelen en beleven bij Mobiel Interieur in Andijk.


Wie Jess zegt, zegt different, seductive en pure. Drie beloften die waarheden veranderen.

Different.

Jess is zichzelf. Soms een beetje gek, maar altijd vertrouwd. De meubels hebben iets wat anderen niet hebben. Lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen.

Seductive.

Jess betovert. Eén oogopslag is voldoende. Maar de verleiding is meer dan een mooie buitenkant. De aantrekkingskracht zit in elke vezel. Ga zitten en voel het zelf. Beloftes veranderen in waarheden.

 
Jess Design bij Mobiel Interieur in Andijk

Pure

Jess is mooi van nature. Zo eerlijk als onze grootste inspiratiebron. Tot in de kleinste details ontdek je karaktertrekken van de natuur. Pure eenvoud heeft geen toevoeging nodig.
Een ruimte krijgt pas karakter als alles klopt. Tot in de allerkleinste details. Jess vormt zich naar jouw totaalontwerp in plaats van andersom. Met precies de juiste maat, die ene sprekende kleur of dat exclusieve materiaal. 


Op tijd. Dankzij de flexibele productie biedt Jess altijd een oplossing die past.
Jess is het kloppend hart van een projectruimte. Een leven lang. Want dankzij de hoogwaardige kwaliteit zijn de meubelen ideaal voor intensief gebruik. Gastvrijheid is voor Jess een vanzelfsprekendheid.
Wij van Mobiel Interieur vertellen je graag over de mogelijkheden.

 

Jess Design bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.