Karat

Karat bij Mobiel Interieur

De naam Karat verwijst naar goud en diamanten met hoogwaardige afwerking.
Karat kasten worden zeer hoogwaardig afgewerkt en hebben een moderne minimalistische uitstraling. De vormgeving in combinatie met de prachtige lakafwerking, maakt dat de KARAT-lijn zeer modern is, maar toch een warme uitstraling heeft.

Karat bij Mobiel Interieur
 

Voor de fijnproever op kastengebied zal de hoogwaardige lakafwerking in combinatie met de greeploze fronten zeker tot de verbeelding spreken.
De KARAT lijn en Mobiel Interieur geven u de mogelijkheid om uw eigen meubel samen te stellen. Door de vele combinatiemogelijkheden is het uiterlijk van het meubel in te passen in ieder interieur. Hangend of staand, een TV- kast met open vak, opbergkast, dressoir of vitrine. 


Uw persoonlijke woonwensen kunnen met de KARAT succesformule gegarandeerd worden gerealiseerd. Mobiel Interieur presenteert in een sfeervolle omgeving bijna de gehele collectie van deze schitterende fabrikant "KARAT"


U kunt kiezen uit:
TV opzetkasten
Dressoirs
Vitrine kasten
Kasten naar wens samengesteld
Eetkamertafels
Salontafels
Eetkamerstoelen

 

Bekijk hier op de website van Karat de gehele Karat-collectie.

 
Karat kasten bij Mobiel Interieur in Andijk
 

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.