KEBE is koploper als het gaat om koud uithardend vormschuim. Al 40 jaar creëren ze eenvoudige, eigentijdse designmeubels met dit unieke en bijzonder duurzame materiaal. Vakmanschap, creatieve nieuwsgierigheid en de moed om de status quo uit te dagen zijn de drijvende kracht achter het succesverhaal.

We werken samen met de beste Deense ontwerpers en we hebben onze eigen stoffeerders die trots zijn op de volledige beheersing van hun aloude ambacht. Onze creatieve benadering van design komt jaarlijks tot uiting in meerdere collecties. We durven te spelen met klassieke en hedendaagse stijlen en mixen ze zelfs op vernieuwende manieren met elkaar. Van de buitenste bekleding tot het binnenste frame, wij zijn uw garantie voor hoge kwaliteit, dus onze meubels zijn altijd in overeenstemming met de smaak van designbewuste consumenten.

Koudschuim van KEBE

Dit materiaal maakt 360-graden modellering rond het individuele meubel mogelijk, zodat er esthetische, comfortabele en praktische stoelen en banken ontstaan, welke er vanuit alle hoeken elegant uitzien. Ten tweede beheerst KEBE het hele ontwerpproces zelf. Tekeningen, prototypes, 3D-scans, productie van gietstukken en metalen frames, verwerking van koudschuim, aanpassing van stoffering en intensieve testrondes – allemaal in eigen beheer. Deze kwaliteit verzekert de route van concept tot afgewerkt ontwerp en geeft extra flexibiliteit om in te spelen op de wensen en behoeften van de klant.

Gevormd voor comfort – gemaakt voor het leven

Onze meubels zijn bedoeld om te worden gebruikt als een natuurlijk onderdeel van het dagelijks leven. Daarom gebruiken we koud uithardend vormschuim met hoge dichtheid en hoge elasticiteit. Dit zorgt ervoor dat het meubel jaar na jaar zijn vorm en flexibiliteit behoudt. Daarnaast worden de ontwerpen altijd gemaakt met stijlvolle woningen in het achterhoofd, maar ook met een focus op duurzaamheid en comfort. De behoeften van de consument worden verenigd met technologie, creatief ontwerp en aloude tradities van Deens vakmanschap om duurzame producten van constante kwaliteit met een lange levensduur te creëren.

Mobiel Interieur - Kebe Ergo Low

Kebe bij Mobiel Interieur

Op onze website ziet u een kleine greep uit de totale collectie. Staat een zitmeubel er niet tussen, waarin u wel geïnteresseerd bent? Neem dan contact met ons op.
Voor advies over de meubelen van KEBE en onze andere topmerken bent u van harte welkom in onze showroom in Andijk. Onze adviseurs staan voor u klaar.