Koinor meubelen bij Mobiel Interieur

Koinor is een Duitse fabrikant die zich specialiseert in zitmeubelen. Deze Duitse specialist produceert enkel in eigen land, hierdoor blijft het vakmanschap behouden. Door de productie in eigen huis staat het toonaangevende merk garant voor een perfect samenspel van design, functie en comfort. Dat is wat het merk Koinor typeert. Koinor stelt hoge eisen aan hun meubels, waarbij zitcomfort een van de belangrijkste factoren is. Bij Mobiel Interieur hebben wij deze aspecten ook hoog in het vaandel. Koinor is daarmee een perfecte aanvulling voor onze collectie en wij zijn dan ook trots één van de Koinor dealers in Nederland te zijn. Bent u benieuwd naar de meubelen van Koinor? Bekijk onze collectie dan online óf kom langs in onze winkel in Andijk. Hier hebben wij de collectie van Koinor voor u opgesteld zodat u het zitcomfort in het echt kan voelen en ervaren.

Grote variatie aan zitmeubelen

De Koinor banken en fauteuils behoren tot de beste in hun soort. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan modellen en maten. Voor ieder huishouden is er wel een passend Koinor zitmeubel. Heeft u een mooie riante huiskamer? Dan is een Koinor bank in een wat grotere uitvoering een geschikte keuze. Kies bijvoorbeeld voor de grote Koinor bank ‘Vittoria’ of ‘Living plus’ en geniet van zitcomfort van het hoogste niveau. Is uw huiskamer wat kleiner? Dan neemt een grote bank al snel te veel ruimte in. Hierdoor is de keuze voor een compacter model snel genomen máár kan een Koinor fauteuil ook een leuke aanwinst zijn. Kies bijvoorbeeld voor Koinor fauteuil ‘Free motion epos’. Twee handige fauteuils die gepositioneerd zijn voor een avond gezelligheid als nooit tevoren én met maximaal comfort.

Kwaliteit ligt ten grondslag aan uw Koinor zitmeubel

Echt traditioneel handwerk, met hoogwaardige leder- en stofsoorten. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën en vormen; dat is waar het merk Koinor bekend om staat. Koinor is écht iets bijzonders wat u in huis haalt. Wanneer u plaatsneemt op een Koinor bank of fauteuil, ontdekt u pas echt wat comfortabel zitten inhoudt. Juist door het gebruik van deze hoogwaardige materialen en grondstoffen is Koinor in staat een kwaliteit te leveren die onevenaarbaar is. De gebruikte materialen waaronder stof en rundleder zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en dragen bij aan een uitstraling waar u iedere dag opnieuw weer van kunt genieten.

Een divers kleurenpalet en vele extra’s

Koinor heeft een uitgebreide bankencollectie en ook diverse fauteuils die naadloos in ieder interieur passen. Hoe dit kan? Koinor banken en fauteuils zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Iedereen heeft een andere smaak en bij Koinor weten ze dat maar al te goed. Daarom kunt u uw nieuwe bankstel voor een groot deel zelf samenstellen en geheel op uw wensen afstemmen. Kies uit verschillende stofferingen, kleuren en poten, en ga voor een zitmeubel dat naadloos binnen uw interieur past. Koinor staat bekend om het leveren van comfort. Hiervoor zijn er diverse extra opties mogelijk om uw bankstel of fauteuil nét even wat comfortabeler te maken. Extra manuele en elektrische relaxmogelijkheden zijn bij sommige modellen bijvoorbeeld onderdeel van het pakket. Wilt u echt het maximale comfort in huis halen? Dan zijn er zelfs nog modellen uit te breiden met een massage pakket.

Mobiel Interieur: dé Koinor dealer in Nederland

Voor uw ultieme relax zitmeubel hoeft u niet ver. Bij Mobiel Interieur in Andijk zijn wij de trotse dealer van het merk Koinor en kunt u voor een groot deel van de collectie terecht. Kom langs in onze showroom en ervaar het comfort van Koinor. Een meubel koopt toch niet van een plaatje? Die wilt u zien, voelen en uitgebreid testen. Wilt u eerst even rondkijken? Dan kunt u natuurlijk ook online alvast een selectie van onze Koinor banken en fauteuils bekijken.

Mobiel Interieur - koinor_harlie_010