Tijdloos genot door verfijnde details

Koozo is steeds op zoek naar vormen met een tijdloos karakter om haar collectie uit te breiden. Dit heeft geleid tot succesvolle ontwerpen die eenvoudig te integreren zijn in bijna elke woninginrichting. Hierdoor is er voor elk interieur een Koozo bank die perfect past bij de andere meubelen, ook bij die van u! Bekijk bijvoorbeeld ‘Koozo ELLEN’, ‘Koozo DENNIS’ of ‘Koozo ROBIN JUNIOR’ en ervaar het karakter dat een bankstel met zich mee kan brengen. De bankstellen trachten zich steeds te onderscheiden in kwaliteit met een verfijnde detailafwerking. Dit ziet u ruimschoots terug in de verfijnde details binnen het design. Het doel van Mobiel Interieur en Koozo is de mensen te laten genieten van comfort met een lange levenscyclus. Duurzaamheid is belangrijk, zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe bankstel. Koozo werkt zelf nauw samen met internationale ontwerpers die met dezelfde designvisie meewerken. Dit leidt tot de mooiste creaties waar wij als Koozo dealer zo trots op zijn.

Koozo staat voor vakmanschap en kwaliteit

Koozo is steeds op zoek om haar ergonomisch kwaliteit en haar reeds verfijnde afwerkingsgraad te verbeteren. Ervaring in combinatie met vakmanschap is ook een van de redenen waarom zij in België blijven produceren. De productie in eigen huis stelt Koozo in staat kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Koozo zet zich eveneens in om te ondernemen en te produceren met respect voor mens en natuur, dat zit toch nét even wat lekkerder.

Minimalisme voert de boventoon; ‘less is more’Mobiel Interieur - Koozo Junior

De kracht van Koozo banken zit hem niet in het uitbundige. De charme van een Koozo bank wordt bereikt door minimalisme te combineren met een licht organische vormgeving. De harmonie tussen de rechte lijnen en verfijnde details, maakt van een Koozo bank een indrukwekkende verschijning, maar het bankstel zal nooit alle aandacht opeisen. Bij de modellen wordt de nadruk gelegd op elementaire basisvormen in combinatie met optimaal zitcomfort. Het resultaat is een tijdloze zitbank, die het met name in een in een interieur waar het minimalisme de boventoon voert, erg goed zal doen.

Mobiel Interieur: dé Koozo dealer in Nederland

Bent u ook geïnteresseerd in tijdloos design? Met de verfijnde details en het optimale zitcomfort dat een Koozo bank met zich meebrengt wordt u meteen verliefd. Bij Mobiel Interieur in Andijk zijn wij de trotse dealer van het merk Koozo. Kom langs in onze showroom en bekijk een groot deel van de collectie in het echt. Hier kunt u de banken in het echt bekijken en uitgebreid komen proefzitten. Zien wij u snel in Andijk?