Koozo

Koozo bij Mobiel Interieur in Andijk


Koozo staat synoniem voor goed gezelschap. De bank (Roommate) die helemaal bij u past, en waarmee u perfect kunt samenleven. Betaalbaar design waarbij de hoogste prioriteit gegeven wordt aan uitstraling, comfort en betrouwbaarheid . Dit zijn de juiste voorwaarden voor een New Roommate van Kozoo. De producten zijn op een zeer consequente wijze gemaakt in België . Mobiel Interieur creëert samen met Koozo voor u tijdloze en originele designbanken met een sterke identiteit .

Tijdloos genot

Koozo is steeds op zoek naar vormen met een tijdloos karakter en zorgt er zo voor dat haar ontwerpen eenvoudig te integreren zijn in bijna elk interieur. Zij trachten zich steeds te onderscheiden in kwaliteit met een verfijnde detailafwerking. Het doel van Mobiel Interieur en Koozo is de mensen te laten genieten van comfort met een lange levenscyclus.
Koozo werkt samen met internationale ontwerpers die met dezelfde designvisie meewerken.
Design is voor Koozo een basisbehoefte geworden in het dagelijks leven. Het heeft ook de kracht om voor een goede sfeer en intimiteit te zorgen die belangrijk zijn voor onze samenleving...

 

Een referentie voor kwaliteit

Koozo is steeds op zoek om haar ergonomisch kwaliteit en haar reeds verfijnde afwerkingsgraad te verbeteren. Ervaring in combinatie met vakmanschap is ook een van de redenen waarom zij in België blijven produceren. Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen, wordt het steeds belangrijker om het productieproces, alsook de eindcontrole zelf in de hand te houden. Zo ontstaat er een constante controle op de kwaliteit van de producten. Koozo zet eveneens in om te ondernemen en te produceren met respect voor mens en natuur.

 
Koozo bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.