Kvadrat: Innovatief textielontwerp sinds 1968
Al meer dan vijftig jaar staat Kvadrat synoniem voor toonaangevend textielontwerp en grensverleggende innovatie. Als internationaal designbedrijf heeft Kvadrat zich gewijd aan het voortdurend verleggen van de grenzen op het gebied van esthetiek, creativiteit en technologische vooruitgang binnen de wereld van textielontwerp.

Kenmerken van Kvadrat:

  1. Kwaliteit en design: Kvadrat heeft zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van hoogwaardige meubelstoffen die zowel kwaliteit als verfijnd design belichamen. De stoffen brengen warmte, sfeer en kleur in zowel openbare gebouwen als particuliere woningen.
  2. Diversiteit aan collecties: De uitgebreide collecties van Kvadrat bieden een scala aan keuzemogelijkheden. Een opvallende favoriet is de befaamde Divina-collectie, maar het assortiment omvat ook diverse andere meubelstoffen met unieke eigenschappen en materialen, waaronder kunstleer.
  3. Innovatie in kleur en ontwerp: Kvadrat is voortdurend op zoek naar nieuwe kleuren en kleurencombinaties, waardoor een eindeloze variëteit aan stoffen met unieke ontwerpen ontstaat. De stoffen vinden hun toepassing niet alleen in meubels zoals banken, stoelen en poefs, maar ook in gordijnen, karpetten en raambekleding.
  4. Samenwerking met topmerken: Als bewijs van hun status als industrieleider werkt Kvadrat samen met gerenommeerde merken zoals Leolux, Pode, Artifort, Cloak, Gelderland, Montis en meer. Deze samenwerkingen resulteren in meubelstukken die naadloos integreren in diverse interieurs, dankzij zorgvuldig gekozen bekleding en afwerking.

Ontdek Kvadrat bij Mobiel Interieur:
Voor wie op zoek is naar de verfijnde stoffen van Kvadrat, is Mobiel Interieur in Andijk, nabij Hoorn, de bestemming bij uitstek. Het deskundige team staat klaar om te assisteren, vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken, zodat uw keuze voor Kvadrat een weloverwogen en stijlvolle toevoeging aan uw interieur wordt. Ervaar de tijdloze schoonheid en functionaliteit van Kvadrat-textiel bij Mobiel Interieur.