Leolux meubelen

Wilt u graag een ruim aanbod van Leolux meubelen bekijken in een showroom? Dan zit u bij Mobiel Interieur helemaal goed! U vindt bij ons een ruim aanbod Leolux meubels. Of het nu gaat om een Leolux bank, Leolux fauteuil, Leolux tafel, Leolux stoel of ander designmeubel: bij Mobiel Interieur slaagt u zeker! Op maar liefst 600 m2 toont Mobiel Interieur nagenoeg de gehele collectie van de Leolux meubels. Nieuwsgierig? Kom dan langs in de Leolux showroom van Mobiel Interieur in Andijk.

Leolux meubels van Nederlandse bodem

Leolux is een familiebedrijf dat ambacht en hightech als geen ander perfect weet te combineren. Met respect hoog in het vaandel hebben ze oog voor alles en iedereen in de wereld. Voor de Leolux meubels wordt gekozen voor lange-termijn waardes, waarbij duurzaamheid een belangrijk speerpunt is. Daarom produceert Leolux tijdloze meubels met een lange levensverwachting. Dit past geheel in de filosofie van Mobiel Interieur. Daarom hebben wij een belangrijk deel van onze winkel als Leolux showroom ingedeeld voor deze Nederlandse top fabrikant.

Mobiel Interieur - Leolux Flint bank

Unieke Leolux showroom

Mobiel Interieur is geselecteerd als exclusieve Leolux Select Store. Dit label wordt slechts aan een beperkt aantal interieurwinkels toegekend. Wij zijn geselecteerd omdat u bijna de gehele collectie van Leolux in onze showroom kunt bekijken en bovendien kunnen we u op professioneel niveau adviseren. De Leolux Select Store biedt meer duidelijkheid over het meubel aanbod dat u in de showroom kunt verwachten.

Leolux Select Store label

De actuele Leolux meubels spelen bij Mobiel Interieur een prominente rol. Onze medewerkers mogen zich dan ook echte Leolux specialisten noemen. In onze showroom van Mobiel Interieur is een gedeelte omgebouwd tot Leolux Select Store. Het label “Select Store” zorgt ervoor dat u weet wat u kunt verwachten. Zo krijgen we bij Mobiel Interieur altijd als eerste de nieuwste Leolux meubels en speciale opties die we mogen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan extra uitgebreide leer en stofstalen en producttrainingen voor onze medewerkers. Wij nodigen u graag uit om onze inspirerende Leolux showroom met eigen ogen te komen bekijken.

Mobiel Interieur - Leolux_Flint

Eigenzinnige Leolux meubels

De Leolux meubels zijn eigenzinnig, hoogwaardig, comfortabel en duurzaam. Bovendien worden de meubels van Leolux met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd. Zij weten als geen ander ambacht en hightech perfect met elkaar te combineren. De Leolux meubel collectie bestaat onder andere uit: banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. Leolux meubels zijn opgebouwd uit twee sfeer segmenten, elk met een eigen karakter.

Leolux Select Store bij Mobiel Interieur in Andijk

Nieuwsgierig geworden naar onze unieke Leolux showroom? Dat begrijpen wij als geen ander. Kom gezellig langs in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren interieuradviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de prachtige collectie van Leolux en weten als geen ander hoe dit het mooiste tot hun recht komt in uw eigen interieur. Wil je een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?