Leolux 


Mobiel Interieur is Leolux Select Store

Mobiel Interieur is geselecteerd als exclusieve Leolux Select Store. Dit label wordt toegekend aan winkels die bijna de gehele collectie voeren en waar de klant een echt goed advies krijgt. De Leolux Select Store biedt meer duidelijkheid over het aanbod dat u in de winkel kunt verwachten.

 
Mobiel Interieur is Select Store dealer van Leolux

De actuele collectie van Leolux speelt bij Mobiel Interieur een prominente rol en onze medewerkers zijn echte Leolux-specialisten. De winkel is omgebouwd als Leolux Select Store. Het label "Select Store" zorgt ervoor dat u weet wat u kunt verwachten. De Select Store heeft altijd een enorme actuele collectie. De Select Stores krijgen als eerste de nieuwste modellen en speciale ondersteuning door Leolux. Bijvoorbeeld door extra grote leer en stofstalen en producttrainingen. De medewerkers van Mobiel Interieur nodigen u graag uit om onze inspirerende afdeling te bezoeken.

Leolux Select Store in Andijk

Leolux staat voor eigenzinnige designmeubelen. Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poufs. Leolux heeft haar meubelcollectie opgebouwd in twee sfeersegmenten, elk met een eigen karakter.

 
Leolux Select Store bij Mobiel Interieur in Andijk

De design meubelen in het segment Sculptures hebben een internationaal onderscheidend design. De Roots meubelen zijn modern vormgegeven leefmeubelen. Zo kiest u binnen een veelzijdige collectie toch gemakkelijk uw eigen stijl. Mobiel Interieur toont een enorme collectie Leolux meubelen samengebracht in een sfeervolle ambiance.

Leolux - Mobiel Interieur

Leolux is een familiebedrijf dat ambacht en hightech perfect weet te combineren. Met respect ook voor de wereld om ons heen. Leolux kiest voor lange-termijnwaardes heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en produceert daarom tijdloze producten met een lange levensverwachting. Dit past geheel in de filosofie van Mobiel Interieur. Daarom hebben wij een belangrijk deel van onze toonzaal ingericht voor deze Hollandse topfabrikant.

Leolux bij Mobiel Interieur in Andijk
 


Leolux en Mobiel Interieur meten zich met de besten

Wat hebben de Iphone van Apple, de Nokia 8800, de Maserati Quattroporte en Leolux met elkaar gemeen?
Het zijn allemaal Reddot Design Award winnaars. Het winnen van een award is bijzonder. Het is een bekroning voor het samenspel van creativiteit en vakmanschap tussen de designer en Leolux.

Het stimuleert bovendien om continu op zoek te blijven naar vernieuwende ideeën. Wij zijn trots op de bekroningen die wij tot nu toe hebben ontvangen, maar uiteindelijk blijft er daadwerkelijk maar één aspect belangrijk: kwaliteit.
En daar kunt u bij ons altijd op vertrouwen, met of zonder designprijs

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.