Linteloo meubelen met feel-good factor

Genieten van het goede leven, dat is wat het merk Linteloo wil uitstralen. Sinds 1994 creëert het Nederlandse merk Linteloo hun collectie vanuit passie voor design en meubels. Comfort en luxe staat centraal in het ontwikkelen van de meubels. De ontwerpers laten zich daarbij tot niets weerhouden tijdens het ontwikkelen van een nieuwe collectie die uitstraalt hoe zij het leven willen leven: zonder beperkingen, maar vrij, genereus en voorzien van een feel-good-factor. Nieuwsgierig naar de collectie van Linteloo? Bekijk het op onze website en kom langs in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk.

Linteloo meubelen
Bij Mobiel Interieur vindt u diverse soorten Linteloo meubelen. Zo vindt u een veelzijdige collectie fauteuils, met allen hun eigen karakter. De fauteuils kunnen geheel volgens uw eigen smaak worden bekleed in een stof of leder naar keuze. Wilt u de fauteuil combineren met een prachtige bank? Bekijk dan eens de prachtige Linteloo banken waarbij het uitgangspunt is dat ze net zo comfortabel als mooi moeten zijn. Ook hier heeft u de keuze uit vele bekledingsstoffen en leder, zodat u de Linteloo bank geheel naar uw eigen hand kunt laten maken. Zo weet u zeker dat het mooi tot zijn recht komt in uw interieur.

Naast fauteuils en banken heeft Linteloo ook een uitgebreide collectie op het gebied van tafels en eetkamerstoelen. De eettafel vormt vaak het kloppende hart van uw huis. Het is de plek waar het gezin samenkomt, maar ook waar u lange avonden samen doorbrengt met uw vrienden. Of misschien werkt u soms ook wel eens aan de eettafel. Om het u zo comfortabel mogelijk te maken zijn de tafels perfect te combineren met de bijpassende eetstoelen en eetbanken van Linteloo.

Mobiel Interieur is officieel Linteloo dealer

Mobiel Interieur is officieel dealer van Linteloo. Alle Linteloo meubels, zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen en tafel zijn verkrijgbaar via Mobiel Interieur. Op onze website staat slechts een klein gedeelte van de gehele collectie van Linteloo. Staat een bepaald meubel er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bezoek de showroom en laat je adviseren

Bent u enthousiast geworden over de Linteloo meubelen? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Andijk. Bekijk en ervaar de Linteloo meubelen zelf en ontdek uw favoriet! Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Wilt u een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?

Mobiel Interieur - Linteloo