Linteloo

Linteloo bij Mobiel Interieur in Andijk
 

Bij Mobiel Interieur vindt u diverse soorten Linteloo meubelen. Zo vindt u een veelzijdige collectie fauteuils, met allen hun eigen karakter. De fauteuils kunnen geheel volgens uw eigen smaak worden bekleed in een stof of leder naar keuze. Wilt u de fauteuil combineren met een prachtige bank? Bekijk dan eens de prachtige Linteloo banken waarbij het uitgangspunt is dat ze net zo comfortabel als mooi moeten zijn. Ook hier heeft u de keuze uit vele bekledingsstoffen en leder, zodat u de Linteloo bank geheel naar uw eigen hand kunt laten maken. Zo weet u zeker dat het mooi tot zijn recht komt in uw interieur.

Naast fauteuils en banken heeft Linteloo ook een uitgebreide collectie op het gebied van tafels en eetkamerstoelen. De eettafel vormt vaak het kloppende hart van uw huis. Het is de plek waar het gezin samenkomt, maar ook waar u lange avonden samen doorbrengt met uw vrienden. Of misschien werkt u soms ook wel eens aan de eettafel. Om het u zo comfortabel mogelijk te maken zijn de tafels perfect te combineren met de bijpassende eetstoelen en eetbanken van Linteloo.

Linteloo bij Mobiel Interieur in Andijk

Mobiel Interieur is officieel Linteloo dealer

Mobiel Interieur is officieel dealer van Linteloo. Alle Linteloo meubels, zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen en tafel zijn verkrijgbaar via Mobiel Interieur. Op onze website staat slechts een klein gedeelte van de gehele collectie van Linteloo. Staat een bepaald meubel er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Bezoek de showroom en laat je adviseren

Bent u enthousiast geworden over de Linteloo meubelen? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Andijk. Bekijk en ervaar de Linteloo meubelen zelf en ontdek uw favoriet! Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Wilt u een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.