Loft79: Toegankelijke luxe met internationale uitstraling in gordijnen

Loft79, een Nederlands merk met een rijke geschiedenis in degelijke gordijnstoffen, brengt toegankelijke luxe naar de wereld van interieurdecoratie. De jarenlange traditie vormt de stevige basis van de huidige collectie, waarin hoogstaande kwaliteit en eigentijds design samenkomen.

Loft79 biedt een uitgebreide keuze aan gordijnstoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers. De collectie van Loft79 omvat thema’s als basic, modern en landelijk, aangevuld met hoogwaardige uni gordijnstoffen die perfect te combineren zijn qua kleur en materialiteit. Geïnspireerd door het stadse leven van de moderne consument, kenmerkt de collectie zich door een internationale uitstraling, eigentijdse look & feel en no-nonsense materialen die zowel luxe ogen als onderhoudsvriendelijk zijn.

Gordijnen voor elk interieur

Of het nu gaat om ‘open’ gordijnen zoals vitrages, transparanten en in betweens, of meer gesloten gordijnen zoals dichte linnen, velours of verduisterende stoffen, Loft79 biedt een uitgebreide keuze. De collectie omvat ook vlamvertragende gordijnstoffen geschikt voor projecten. Bovendien hebben ze vouwgordijnen in het assortiment, waardoor een groot deel van de collectie ook geschikt is om als vouwgordijn verwerkt te worden.

Loft79 haalt inspiratie uit architectuur en vertaalt dit naar luxe gordijnen. Architectonische kenmerken vinden hun weg naar verstilde details die dienen als unieke dessins voor de gordijnen. Iconische gebouwen over de hele wereld dienen als waardevolle bronnen van inspiratie voor getalenteerde designers.