Helder, tijdloos, kwaliteit, puur!

Lourens Fisher ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatief, duurzaam design meubilair. De exclusieve meubelstukken vinden hun weg naar vele uniek ingerichte huizen, kantoren en beurzen. (De exclusieve meubelen zijn zowel thuis als op kantoor uitstekend toepasbaar. De collectie bestaat uit eettafels, salontafels, bijzettafels, tv-meubels, kapstokken, stoelen en opberg- en displaysystemen. Heldere lijnen, puur materiaalgebruik en vakmanschap zijn elementen die terugkomen in ieder Lourens Fisher product.

Kwaliteitsmeubelen uit Nederland

De meubelstukken worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, hierdoor kan Lourens Fisher de kwaliteit garanderen en tegemoet komen aan uw persoonlijke eisen en wensen. Het pure materiaalgebruik en vakmanschap in de exclusieve meubelen vindt zijn weg naar de huiskamer en kantoor. Natuurlijk zijn speciale afmetingen en materiaalgebruik mogelijk. U vindt de collectie bij de betere meubelzaken zoals Mobiel Interieur.

Waarom Lourens Fisher?

De collectie van Lourens Fisher is in alle opzichten gebaseerd op puurheid. Massief hout, roestvrij staal en helder glas zijn de basismaterialen, die getransformeerd worden tot architectonische en minimalistische designmeubelen door middel van puur vakmanschap. Alleen de beste kwaliteit materialen en productiemethoden en faciliteiten zijn goed genoeg voor Lourens Fisher. Alleen op deze manier kunnen we een collectie realiseren onder de noemer PURE FURNITURE.

Garantie

Op alle kwaliteitsmeubelen van Lourens Fisher wordt een garantie van 3 jaar verleend op fabricagefouten.

Duurzaamheid

Lourens Fisher heeft duurzaam produceren als belangrijk punt binnen de organisatie. Lourens Fisher is bezig met de organisatie duurzaam en verantwoord te maken, en probeert haar materialen en toeleveranciers te selecteren volgens de criteria van duurzaam ondernemen.