Lourens Fisher

Helder... Tijdloos... Kwaliteit... Puur!

Lourens Fisher ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatief, duurzaam design meubilair. De exclusieve meubelstukken vinden hun weg naar vele uniek ingerichte huizen, kantoren en beurzen. (De exclusieve meubelen zijn zowel thuis als op kantoor uitstekend toepasbaar. De collectie bestaat uit eettafels, salontafels, bijzettafels, tv-meubels, kapstokken, stoelen en opberg- en displaysystemen. Heldere lijnen, puur materiaalgebruik en vakmanschap zijn elementen die terugkomen in ieder Lourens Fisher product.

Kwaliteitsmeubelen uit Nederland

De meubelstukken worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, hierdoor kan Lourens Fisher de kwaliteit garanderen en tegemoet komen aan uw persoonlijke eisen en wensen. U vindt de collectie bij Mobiel Interieur in Andijk.

Waarom Lourens Fisher?

Lourens Fisher ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatief, duurzaam design meubilair. Naast een collectie kapstokken en folderstandaards heeft Lourens Fisher zich met name gespecialiseerd in tafels. De collectie van Lourens Fisher is in alle opzichten gebaseerd op puurheid. Massief hout, roestvrij staal en helder glas zijn de basismaterialen, die getransformeerd worden tot architectonische en minimalistische designmeubelen door middel van puur vakmanschap.

 
Lourens Fisher bij Mobiel Interieur

Alleen de beste kwaliteit materialen en productiemethoden en faciliteiten zijn goed genoeg voor Lourens Fisher. Alleen op deze manier kunnen we een collectie realiseren onder de noemer PURE FURNITURE.

Lourens Fisher bij Mobiel Interieur
 

Garantie:

Op alle kwaliteitsmeubelen van Lourens Fisher wordt een garantie van 3 jaar verleend op fabricagefouten.

Duurzaamheid:

Lourens Fisher heeft duurzaam produceren als belangrijk punt binnen de organisatie. Lourens Fisher is bezig met de organisatie duurzaam en verantwoord te maken, en probeert haar materialen en toeleveranciers te selecteren volgens de criteria van duurzaam ondernemen.

Logo Lourens Fisher

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.