Meer dan zestig jaar geleden startten Joe Hunter en Henry Sonnenberg hun bedrijf: de ‘Hunter Douglas Machinery Corporation’, om een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium te ontwikkelen. Ze wilden iets nieuws, iets compleet anders. Een product dat de wereld van de raambekleding op zijn kop zou zetten: horizontale jaloezieën van aluminium.

Innovatie gisteren en vandaag

Deze horizontale jaloezieën werden in 1951 in Europa geïntroduceerd met de merknaam Luxaflex®. Dankzij hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit werden ze in korte tijd een zeer gewilde raambekleding. Sindsdien, tot op de dag van vandaag, is Luxaflex® doorgegaan met de introductie van nieuwe, baanbrekende producten, zoals de unieke bekroonde Luxaflex Duette® Shades, Silhouette® Shades en Plissé® Shades.

Exclusieve handgemaakte producten

De met de hand en op maat gemaakte producten van Luxaflex® brengen kamers tot leven – uw huis baadt in natuurlijk licht en wordt comfortabel beschermd tegen hitte en kou. En dankzij het inspirerende ontwerp, de innovatieve bediening en de pure kwaliteit van elk afzonderlijk product, weet u steeds dat u de perfecte keuze heeft gemaakt voor uw huis en uw stijl.

Ontworpen met oog voor veiligheid

Luxaflex® heeft ook het breedste aanbod van innovatieve hefsystemen voor een eenvoudige bediening en een betere kindveiligheid. Van onze bekroonde SmartCord® en LiteRise® tot elektrische bediening, u heeft keus te over.

In de Luxaflex® showroom

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij, Mobiel Interieur, de Luxaflex® producten, waarbij onze professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Blader onze brochures en designboeken door, voel het stalenmateriaal uit ons complete aanbod van kleuren en opties en bekijk kamers op ware grootte waar de producten worden getoond. Onze deskundige verkoopadviseurs hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken wij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.