Luxaflex®: Handgemaakte producten met oog voor veiligheid en kindvriendelijkheid

Luxaflex® is een pionier in de wereld van raambekleding en werd meer dan zestig jaar geleden opgericht door Joe Hunter en Henry Sonnenberg. Het bedrijf ontwikkelde een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium en bracht in 1951 horizontale jaloezieën op de Europese markt onder de merknaam Luxaflex®. Deze jaloezieën werden al snel populair vanwege hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit. Sindsdien is Luxaflex® doorgegaan met het introduceren van baanbrekende producten, zoals de bekroonde Luxaflex Duette® Shades, Silhouette® Shades en Plissé® Shades.

Luxaflex®-producten zijn met de hand gemaakt en op maat gemaakt, waardoor kamers tot leven komen met natuurlijk licht en comfortabel beschermd worden tegen hitte en kou. Elk product is ontworpen met oog voor veiligheid, en Luxaflex® biedt het breedste aanbod van innovatieve hefsystemen voor eenvoudige bediening en kindveiligheid, zoals SmartCord® en LiteRise® tot elektrische bediening.

Op maat gemaakte raamoplossingen van Luxaflex® bij Mobiel Interieur

Mobiel Interieur verkoopt Luxaflex®-producten en biedt een uitstekende winkelervaring met professioneel opgeleide deskundigen die u door het selectieproces leiden. In de showroom kunt u onze brochures en designboeken doorbladeren, het stalenmateriaal uit ons complete aanbod van kleuren en opties voelen en kamers op ware grootte bekijken waar de producten worden getoond. Onze deskundige verkoopadviseurs hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. We bezoeken u ook thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Ervaar de Luxaflex®-winkelervaring bij Mobiel Interieur

Kortom, Luxaflex® blijft innoveren en biedt met de hand gemaakte, op maat gemaakte producten met oog voor veiligheid en een breed scala aan innovatieve hefsystemen. Bij Mobiel Interieur vindt u de perfecte raamoplossing en een uitstekende winkelervaring met professioneel opgeleide deskundigen die u door het selectieproces leiden en u thuis bezoeken voor nauwkeurige metingen en stressvrije installatie.