Hoogwaardige en karakteristieke verlichting van Masterlight

Als je op zoek bent naar nieuwe verlichting, dan is Masterlight een merk dat je niet wilt missen. Met een ruim aanbod aan zowel klassieke als moderne lampen is Masterlight een oer-Hollands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en karakteristieke ontwerpen. Sinds de oprichting in 1987 is Masterlight een toonaangevende ontwerper van verlichting, vervaardigd door een team van ervaren en talentvolle ontwerpers. Ze maken daarbij gebruik van alleen de beste Europese materialen en componenten om armaturen van topkwaliteit te produceren.

Innovatie, duurzaamheid en kwaliteit

Het designteam van Masterlight is voortdurend bezig met de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en kwalitatieve verlichtingsoplossingen. Ze dagen voortdurend de grenzen van vakmanschap uit om interieurs en ruimtes over de hele wereld te transformeren met hun unieke ontwerpen. Het resultaat is een collectie van prachtige lampen met een uniek karakter, waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

Bezoek de showroom van Mobiel Interieur en laat je adviseren

Bij Mobiel Interieur zijn we trots om Masterlight in onze showroom te presenteren. We begrijpen als geen ander het unieke karakter van deze verlichtingsontwerpen en kunnen je er veel meer over vertellen. Kom daarom eens langs in onze showroom in Andijk en bekijk en ervaar het diverse aanbod van Masterlight. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je persoonlijk interieuradvies op maat te geven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte verlichting voor jouw interieur.