Matière Grise bij Mobiel Interieur

Sinds de oorsprong van Matière Grise in 2005, is het Franse merk toegewijd om de passie voor metaal met de wereld te delen. In een industrieel bassin in de buurt van Lyon worden meubels ontworpen voor een ontspannen, gedurfde en vrije levensstijl. Of het nu binnen of buiten is; de meubels zijn resistent en duurzaam, zowel door het ontwerp als door de tijdloze uitstraling. Daarbij wordt er gewerkt met metaal als een nobel materiaal.

Voor de productie van de meubels wordt er samengewerkt met ontwerpers van verschillende achtergronden. Zij delen de wens om meubels aan te bieden die gemakkelijk te leven zijn, elegant zijn en die vrijheid bieden. Dit idee wordt in de collecties gerealiseerd door de mogelijkheid om uw product te personaliseren. Dankzij het brede scala aan kleuren, de vele variaties in beschikbare maten en de mogelijkheid om uw meubels zowel binnen als buiten te gebruiken. Uw Matière Grise meubelen zijn uniek!

Voor advies over de meubelen van Matière Grise en onze andere topmerken bent u van harte welkom in onze showroom in Andijk.