Metaform bij Mobiel Interieur

Op zoek naar een nieuwe tafel? Kijk dan vooral eens naar de Metaform tafels. Metaform is een Nederlandse meubelfabrikant die sinds 1964 eigentijdse collectie ontwikkelt. De collectie bestaat onder andere uit bijzettafels, salontafels en eettafels. Alle Metaform tafels kunnen op maat worden gemaakt, mits dit technisch haalbaar is. Bent u nieuwsgierig naar de Metaform collectie? Bekijk ons aanbod op onze website en breng een bezoek aan onze showroom in Andijk.

Metaform tafels op maat

De Metaform tafels kunnen vrijwel allemaal op maat worden gemaakt, mits dit technisch haalbaar is. Iets hoger, of juist iets breder, of misschien net een iets ander frame, of liever een ander soort blad? Laat ons uw wensen weten, zodat we deze kunnen terug laten komen in de tafel. Het is ook mogelijk om een tafel op maat te laten maken die geheel op uw eigen ontwerp is gebaseerd. Metaform is flexibel en dat uit zich in maatwerk. Wilt u meer weten over de tafels op maat? Neem dan contact op met ons per e-mail.

Eigentijdse tafels

Metaform ontwikkelt en produceert eigentijdse collectie eettafels, waaronder bijzettafels, salontafels en eettafels. De frames van de tafels worden in eigen fabriek gelast en afgewerkt. Afhankelijk van het model tafel is deze leverbaar in gelakt en roestvrijstaal. De gelakte frames zijn verkrijgbaar in alle RAL- en NCS kleuren, ook zijn er een aantal standaard lakkleuren gebaseerd op keramiek kleuren. Voor de tafelbladen wordt gebruik gemaakt van diverse soorten glas, keramiek, kunststof (HPL), massief hout en natuursteen. De keramische tafelbladen worden in de eigen fabriek van Metaform geproduceerd.

Mobiel Interieur is officieel Metaform dealer

Mobiel Interieur is officieel dealer van Metaform. Alle Metaform tafels, zoals de bijzettafels, eettafels en salontafels, zijn via Mobiel Interieur verkrijgbaar. Op onze website ziet u slechts een klein gedeelte van de gehele Metaform collectie. Staat een bepaalde tafel er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kom langs bij Mobiel Interieur

Bent u nieuwsgierig naar de tafels van Metaform? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Andijk. Naast de Metaform tafels, vindt u ook nog andere meubels van diverse topmerken van Nederlandse bodem. Laat u inspireren door ons prachtige aanbod en laat u persoonlijk adviseren door onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de Metaform tafels en weten als geen ander hoe u dit met onze andere of uw huidige meubels kunt combineren. Natuurlijk behoort een persoonlijk interieuradvies ook tot de mogelijkheden.

Mobiel Interieur - Metaform