Mobitec: Belgische meubels op maat voor designliefhebbers in Europa

Mobitec is een Belgisch bedrijf dat hoogwaardige stoelen en tafels produceert. Met kantoren in Eupen en een productiefaciliteit in Polen, bedienen ze klanten in meer dan 10 Europese landen. Het bedrijf is trots op hun roots en ontwerpt hyperpersonaliseerbare meubels die afgestemd zijn op de persoonlijkheid en stijl van hun klanten.

De meubelcollecties van Mobitec zijn universeel en geschikt voor alle interieurs, klassiek of trendy. De collecties zijn verkrijgbaar in diverse modellen en afwerkingsopties, waaronder type poten, armleuningen, verlengbladen, bekleding met stof of (kunst)leder, houtsoort en de behandeling ervan, kleur van de metalen onderdelen. De meubels zijn ontworpen met oog voor detail en bieden optimaal comfort.

Ontdek de meubelcollecties van Mobitec: personalisatie in materiaal, kleur en afwerking

Hun specialiteit? Hyperpersonaliseerbare stoelen en tafels die helemaal kan worden afgestemd op het eigen interieur, stijl en persoonlijkheid. Wat het project ook is, Mobitec zorgt voor keuzemogelijkheden. Ze ontwerpen verschillende universele collecties die geschikt zijn voor alle interieurs; klassiek of trendy. Daarbij zijn de collecties één voor één verkrijgbaar in tal van modellen en afwerkingsopties: type poten, armleuningen, verlengbladen, bekleding met stof of (kunst)leder, houtsoort en de behandeling ervan, kleur van de metalen onderdelen. Aan u de keuze!

Hyperpersonaliseerbare stoelen en tafels van Mobitec: stijlvol comfort voor elk interieur

De ontwerpen van Mobitec zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook optimaal comfort. Het bedrijf kiest voor sterke en duurzame materialen voor het onderstel, de structuur van de stoel, het schuim en de bekleding. Elk jaar brengen de ontwerpers nieuwe collecties uit en voor elk model bieden ze een breed scala aan personalisatiemogelijkheden. Ontdek bijvoorbeeld de organische vormen van eetkamertafel Dolmen, of het unieke design van eetkamerstoel Toro. Kom gezellig langs in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren interieuradviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de prachtige collectie van Mobitec en weten als geen ander hoe dit het mooiste tot hun recht komt in uw eigen interieur. Wil je een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?

 

Mobiel Interieur - Mobitec Lena