Mobitec, Belgische tafels en stoelen

We beginnen bij het begin. Bij enkele gelijkgestemde zielen met één passie, één idee: hoogkwalitatieve stoelen en tafels maken. Vandaag de dag zijn de meubels van Mobitec terug te vinden in de huiskamers van designliefhebbers uit alle hoeken van Europa. De wortels? Die liggen in Eupen, op het kruispunt van 3 landsgrenzen. Zij hebben kantoren gevestigd in Eupen, een productiefaciliteit in Polen en worden de producten verdeeld in meer dan 10 Europese landen. Ook al ligt de wereld binnen handbereik, Mobitec blijft trots op hun roots.

Hun specialiteit? Hyperpersonaliseerbare stoelen en tafels die helemaal kan worden afgestemd op het eigen interieur, stijl en persoonlijkheid. Wat het project ook is, Mobitec zorgt voor keuzemogelijkheden. Ze ontwerpen verschillende universele collecties die geschikt zijn voor alle interieurs; klassiek of trendy. Daarbij zijn de collecties één voor één verkrijgbaar in tal van modellen en afwerkingsopties: type poten, armleuningen, verlengbladen, bekleding met stof of (kunst)leder, houtsoort en de behandeling ervan, kleur van de metalen onderdelen. Aan u de keuze!

De meubels zijn met smaak ontworpen en bieden u een optimaal comfort. Of het nu gaat om het onderstel of de structuur van de stoel, het schuim of de bekleding, Mobitec kiest telkens voor sterke en duurzame kwaliteitsmaterialen. Elk jaar bedenken de designers nieuwe collecties. Voor elk model bieden ze een waaier aan personalisatiemogelijkheden. Zodra uw keuze is gemaakt en u uw bestelling aan ons hebt doorgegeven, brengt Mobitec leven in uw creatie. Dit doen zij in hun ateliers, welke gevestigd zijn in Polen.

Wil jij ook wonen met stoelen en tafels van Mobitec? Kom langs in onze winkel of bekijk een deel van de collectie in onze webshop.

Mobiel Interieur - Mobitec Lena