Moduss bij Mobiel Interieur

Op zoek naar een nieuwe bank of fauteuil voor in uw interieur? En bent u helemaal weg van zitmeubelen met een klassieke of moderne uitstraling? Kijk dan eens naar de Moduss collectie. Dit meubelmerk is van Nederlands fabricaat dat nog op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. Daarnaast is het een groot voordeel dat de bekleding gemakkelijk afneembaar is, ideaal wanneer u kinderen heeft of vaak bezoek ontvangt. Bent u nieuwsgierig naar de meubelen van Moduss? Bekijk ons aanbod op de website of breng een bezoek aan onze showroom in Andijk.

Moduss meubelen

De collectie van Moduss bestaat uit functionele en perfect uitgevoerde zitmeubelen. Naast speelse en stoere banken en fauteuils bestaat de Moduss collectie ook uit unieke bijzettafels. Uiteraard zijn de banken en fauteuils verkrijgbaar in diverse kleuren leder en stof. De stoffen bekleding is onder andere afkomstig van Kvadrat en Weverij De Ploeg. Alle Moduss meubelen zijn afgewerkt met oog voor detail. Bovendien zijn de meubelen uit de Moduss collectie een voorbeeld van typisch Dutch Design.

Voordelen van Moduss meubelen

De collectie van Moduss bestaat uit prachtige meubelen. Niet alleen de uitstraling van een meubel is belangrijk, de herkomst en de wijze waarop ze worden gemaakt natuurlijk ook. Daarom sommen wij graag de voordelen van de Moduss meubelen voor u op:

  • De Moduss meubelen zijn afkomstig van Nederlandse bodem
  • De meubelen van de Moduss collectie worden op ambachtelijke wijze geproduceerd
  • De bekleding van de fauteuils en banken zijn gemakkelijk afneembaar
  • De meubelen van Moduss passen perfect in een klassiek en modern interieur
  • Op de meubelen krijgt u 10 jaar garantie

Mobiel Interieur is officieel Moduss dealer

Mobiel Interieur is officieel Moduss dealer. Dat betekent dat alle meubelen van de collectie van dit Nederlandse merk verkrijgbaar zijn via Mobiel Interieur. Op onze website kunt u alvast een gedeelte van de collectie. Staat een bepaald meubelstuk er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom.

Kom langs bij Mobiel Interieur

Bent u ook zo enthousiast geworden over het Nederlandse meubelmerk Moduss? Wij begrijpen dat als geen ander. Kom langs in onze showroom in Andijk en ervaar de meubels zelf. Naast de Moduss collectie vindt u bij ons ook nog andere meubels van diverse topmerken van Nederlandse bodem. Laat u inspireren door ons prachtige aanbod en laat u eventueel persoonlijk adviseren door onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over dit Nederlandse merk en weten als geen ander hoe ze het mooiste tot hun recht komen in uw interieur.

Mobiel Interieur - Moduss merkpagina