Molinari Design

Molinari Living bij Mobiel Interieur in Andijk


In het hart van de Italiaanse Alpen is er een plaats waar technologie traditie ontmoet. Dit is waar deskundige ambachtslieden Molinari Design sofa's maken en in uw huis deel te laten nemen aan uw leven.

De traditie van het Molinari Design-merk begint met de handvaardigheid van deskundige ambachtslieden en wordt uitgedrukt in de creatieve impuls van succesvolle ontwerpers. Elk detail in de producten van Molinari Design staat voor de betrouwbaarheid en solide identiteit van een bedrijf dat exclusieve ervaring en vaardigheden heeft gekregen.
Het kiezen van Molinari Design betekent het verbeteren van uw huis met meubelelementen die de zorg en de aandacht van de vakman uiten, samen met de passie van de deskundige die wijselijk heeft gekozen voor materialen en productieprocessen van de hoogste kwaliteit.

Het Molinari-bedrijf werd in de jaren tachtig in Tione di Trento opgericht, toen Giorgio Molinari - geholpen door zijn zoon Massimo - een bedrijf oprichtte die banken van kwaliteitsleer ontwikkelde, ontwierp en bouwde.

Ambachtelijk handgemaakt, geselecteerd leer en zorg voor elk detail zijn de belangrijkste elementen van de fijne Italiaanse producten die wereldwijd worden gewaardeerd.
In feite heeft het bedrijf de Italiaanse knowhow op de beste manier geinterpreteerd om het aan de wereld aan te bieden.

 

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.