Molinari design bij Mobiel Interieur

Op zoek naar duurzame designmeubelen? Dan wekt het Italiaanse meubelmerk Molinari Design vast uw interesse. De designmeubelen van Molinari zijn van leder en duurzaam, waardoor ze goed bestand zijn tegen intensief gebruik. Alle meubelen worden sinds de jaren ‘80 met de hand gemaakt, waarbij ze er alles aan doen om het leer overal even dik te maken. Hierdoor kunt u jarenlang plezier hebben van de designmeubelen van Molinari. Bent u ook benieuwd naar deze Made in Italy design meubelen? Hieronder kunt u alvast een gedeelte van de collectie van Molinari bekijken.

Ambachtelijke Italiaanse meubelen

Molinari is nog een traditioneel Italiaans merk, waarbij ze de authentieke ambacht van de meubelmakerij nog perfect in de vingers hebben. De designmeubels worden handmatig en met oog voor detail geproduceerd. Elk detail in de producten van Molinari Design staat voor de betrouwbaarheid en solide identiteit van een bedrijf dat exclusieve ervaring en vaardigheden heeft gekregen.

Mobiel Interieur - Molinari Living

Waarom kiezen voor Molinari Design?

Wanneer u voor Molinari design kiest, dan kiest u voor duurzame meubelen. Het betekent ook het verbeteren van uw huis met meubelelementen die de zorg en aandacht van de vakman uiten. Samen met de passie van een deskundige die wijselijk heeft gekozen voor materialen en productieprocessen van de hoogste kwaliteit.

Mobiel Interieur officieel Molinari dealer

Mobiel Interieur mag zichzelf officieel Molinari dealer noemen. Dat betekent dat u bij ons terecht voor alle meubelen van dit prachtige Italiaanse meubelmerk. Als officieel dealer kunnen wij de meubelen rechtstreeks via de producent bestellen. Voor het meest complete Molinari aanbod nodigen we u graag uit in de showroom van Mobiel Interieur. Naast deze Italiaanse meubelen vindt u in onze showroom ook nog andere topmerken. Onze adviseurs helpen u graag met deskundig en persoonlijk advies.

Kom naar de showroom van Mobiel Interieur

Bent u nieuwsgierig geworden naar het Italiaanse meubelmerk Molinari? Breng dan een bezoek aan de showroom van Mobiel Interieur. Naast Molinari Design vindt u ook nog andere top meubelmerken. Laat u inspireren door ons prachtige aanbod en laat u persoonlijk adviseren door onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over Molinari Design en weten als geen ander hoe dit Italiaanse merk het beste te combineren is met uw huidige meubelen of onze andere merken. Wilt u een uitgebreid persoonlijk interieuradvies? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.