Montis meubelen

Bij Montis doen ze hun best om meubels te creëren waar je gelukkig van wordt. Niet alleen als je ze gebruikt, maar ook als je er naar kijkt. De Montis meubelen vormen een nieuwe huisgenoot, niet voor even, maar voor een langere tijd. Zie het als een partner, waar je van op aan kunt! Gevarieerde woonwensen worden door de ontwerpers van Montis vertaalt naar comfortabele, kwalitatieve meubelen. Bent u benieuwd naar de Montis meubelen? Laat u alvast inspireren door onze website en breng een bezoek aan onze showroom in Andijk voor complete beleving. Zien we u snel?

Meubelen van Nederlandse bodem

De meubelen van Montis komen van Nederlandse bodem. Het Nederlandse merk heeft haar roots liggen in Brabant en hecht veel waarde aan warmte en een hartelijke sfeer. Daarnaast houden ze ook graag hun beide benen op de grond. Dat is de welbekende Nederlandse nuchterheid. Daarnaast vertrouwt Montis op:

  • Het vakmanschap en bijbehorende oog voor detail van hun vakmensen. Hiermee kunnen ze garanderen dat de Montis meubelen met hun tijd meegaat.
  • Wat goed is en zichzelf bewezen heeft, en houden daarbij rekening met veranderingen in de samenleving.
  • innovatieve technieken en materialen die helpen in de zoektocht naar industriële elegantie en duurzaamheid.

Montis meubelen met unieke vormschuim

De meubelen van Montis beperken zich niet tot rechte lijnen en hoeken. Om speelse vormen in de meubelen te kunnen creëren maken ze gebruik van speciaal vormschuim. De vormschuimerij van Montis is uniek te noemen in Nederland. Tijdens het productieproces wordt een frame van gebogen stalen buizen omgoten met polyurethaanschuim. Door op deze manier te werken wordt restafval zoveel mogelijk geminimaliseerd. Daarnaast komt het ten goede van de Montis meubelen, omdat het zowel zitcomfort, als een lange levensduur en een grote creatieve vrijheid garandeert. Hierdoor is er bij Montis geen sprake van een vaste lijn, alles is vormelijk en de meubels hebben een industrieel en elegant design.

Afwerking en comfort

Het doel van Montis is om meubelen te ontwerpen en te produceren met een uitgesproken vorm, gepresenteerd in gedurfde combinaties van materialen, waarbij perfect afwerking en hoog comfort centraal staan. Om dit te bereiken wordt het stofferen bij Montis nog op een ambachtelijke wijze gedaan, waarbij met zeer hoog kwalitatieve materialen wordt gewerkt. Het binnenwerk wordt zoals eerder beschreven op een moderne industriële wijze gemaakt in de vormschuimerij.

Mobiel Interieur - Montis Otis bank en Sunrise sierkussen

Mobiel Interieur officieel Montis dealer

Mobiel Interieur is officieel dealer van de Montis meubelen. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle meubelen van dit prachtige Nederlandse topmerk. Als officieel dealer kunnen wij de meubelen rechtstreeks van de producent bestellen. Bij ons vindt u nooit namaakproducten. Op onze website kunt u zich alvast laten inspireren door de Montis meubelen. Staat een bepaald meubel er niet tussen? Breng een bezoek aan onze showroom in Andijk of neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. Ons aanbod is in de showroom soms uitgebreider dan op de website.

Kom naar de showroom van Mobiel Interieur

Bent u op zoek naar elegante industriële meubelen? Zoek niet verder en laat u inspireren door het prachtige meubel design van Montis. Kom naar de showroom van Mobiel Interieur in Andijk en laat u inspireren. Wil je graag geadviseerd worden? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies. Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder te helpen met al uw vragen.