Montis

Montis in Andijk

Filosofie!
Vanaf het begin stond bij Montis modern design met een superieur zitcomfort hoog in het vaandel. Kenmerkend voor de Montis collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse bijzondere leer en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving met een menselijk en sympathiek karakter. Montis geloofde sterk in eigen ideeën en technieken, ondanks dat deze dwars tegen de gevestigde ideeën ingingen. De productiemethode waarbij de romp van een stoel of bank "een jas aankreeg" was betrekkelijk onbekend. Hierdoor onderscheidde Montis zich van haar collega's in de branche. Deze stoffeermethode wordt bij Montis nog steeds toegepast op veel van de modellen.

 
Montis Fauteuil Dickens

Afwerking en comfort:

Het doel van Montis is om meubelen te ontwerpen en te maken met een uitgesproken vorm, gepresenteerd in gedurfde combinaties van materialen, waarbij perfecte afwerking en hoog comfort centraal staan. Om dit te bereiken wordt het stofferen bij Montis nog op een ambachtelijke wijze met zeer hoog kwalitatieve materialen gewerkt. Het binnenwerk wordt op moderne industriële wijze gemaakt van gebogen sterk staal. Deze wordt op zijn beurt, in een mal, compleet geschuimd met hoogwaardig polyurethaan schuim in de iedere gewenste vorm.

Montis bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.