NL Label: het huismerk van Mobiel Interieur

Bij Mobiel Interieur vindt u een uitgebreid assortiment aan sfeervolle producten voor uw vloer, wand en raam onder ons eigen huismerk: NL Label. Met onze ruime kennis op het gebied van A-merken en kwaliteitsleveranciers stelt het ons in staat om de beste vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en wandbekleding te selecteren voor ons huismerk. Bent u benieuwd naar ons NL Label? Kom dan langs in onze showroom of bekijk alvast een deel van de collectie op onze website.

Voordelig en toch hoogwaardige kwaliteit

Onze selectie van hoogwaardige woonitems die onder ons NL Label vallen zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook nog eens voordelig. Wij bieden namelijk woonitems aan tegen een scherpe prijs, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit.

Het neusje van de zalm

Onze stylistes selecteren de beste producten op basis van structuur, dessin, eigenschappen, kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het resultaat is een selectie van hoogwaardige producten die onder het NL Label verkrijgbaar zijn. In onze showroom kunt u alle stalen bekijken om inspiratie op te doen voor uw eigen interieur. Natuurlijk staan onze interieuradviseurs voor u klaar voor al uw vragen. Of maak een afspraak voor een interieuradvies op maat.

Ontdek NL Label in onze showroom in Andijk

Bent u benieuwd geworden naar ons NL Label? En wilt u weten wat het te bieden heeft voor uw eigen interieur? Kom dan eens langs in onze showroom in Andijk. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment met sfeervolle producten voor uw vloer, wand en raam. Ons deskundige team staat voor u klaar om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. Ontvang persoonlijk interieuradvies en ontdek de hoogwaardige kwaliteit van NL Label. Bovendien kunt u gratis parkeren voor de deur van onze showroom. Wanneer zien we u?