No Limits by Brinker

In 2017 is No Limits als afzonderlijk label en merk gelanceerd, onderdeel van de BRINKER-familie. BRINKER is van oorsprong een groothandel in exclusieve en unieke karpetten en geven iedere kamer net die extra finishing touch die het nodig heeft. No Limits importeert haar meubelen uit India en China en levert B2B trendy meubelen aan de retailer.

Verschillende labels

De liefde voor de producten en de passie voor ondernemen is tot op de dag van vandaag de drijfveer van No Limits. Geïnspireerd door klassieke designs, trends en input van klanten en leveranciers, hebben zij verschillende collecties ontwikkeld. De designers zijn altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste woontrends, waardoor onze collectie altijd beschikt over trendy meubelen. Inmiddels heeft de passie van No Limits geresulteerd in vier labels:
– Collection 2021
– Stoelenconcept
– Tafelconcept
– White Label

Ouderwets vakmanschap met een moderne visie

Uniek, handgemaakt en duurzaam zijn termen die typisch Brinker zijn. Deze termen hebben nooit ontbroken in het DNA en zijn terug te zien in de sociale projecten en de materiaalkeuze van de producten. De meubels worden op verschillende plekken op de wereld geproduceerd waaronder in India en China. Het is fantastisch om te zien hoeveel kennis en vakmanschap zich in deze landen bevinden. Zorgvuldig vakmanschap staat hoog in het vaandel.