Zorgeloos genieten van uw meubelen

Oranje Furniture Care is uw partner in zorgeloos genieten van uw nieuwe meubelen! In onze winkel in Andijk bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten en een serviceprogramma die uw meubelen beschermen, reinigen, verzorgen en repareren.

Hoogwaardige beschermingsproducten voor elk materiaal

Het doel van Oranje Furniture Care is om ervoor te zorgen dat u maar één ding hoeft te doen na de aanschaf van uw nieuwe meubel: genieten! Zij begrijpen dat ongelukken in een druk leven snel kunnen gebeuren. Daarom hebben ze de beste beschermingsproducten ontwikkeld die de meeste vlekken voorkomen en het reinigen van eventuele vlekken gemakkelijker maken. Of uw meubel nu van textiel, leer of hout is, wij hebben de beste reinigingsproducten voor elk materiaal.

All in House Service: Aanvullende service en vlekkenbescherming

Met de All in House Service van Oranje Furniture Care bieden we gegarandeerd de beste aanvullende service voor gebruiksproblemen en bescherming tegen vlekken. Bij aankoop van een nieuw zitmeubel of karpet in combinatie met de garantie van Oranje Furniture Care, wordt uw meubel voorzien van hoogwaardige bescherming. Mocht er onverhoopt toch een vlek ontstaan, dan kunt u gemakkelijk en snel de meest voorkomende vlekken verwijderen met de meegeleverde reiniger. En mocht een specifieke vlek of ander gebruiksprobleem zich voordoen, dan staat het Customer Care team klaar om u te helpen.

Of u nu speelt met uw kinderen, huisdieren heeft, een feestje geeft of gewoon ontspant met een glas wijn, dankzij de All in House service kunt u zorgeloos genieten van uw meubelen. Deze service dekt namelijk de meest voorkomende vlekken en problemen die kunnen ontstaan bij gebruik van uw nieuwe meubel. Van vlekken van dranken en etenswaren tot problemen met pootjes, knopen en verbindingen, zij staan altijd voor u klaar om de oplossing te bieden.

Ontdek Oranje Furniture Care in onze winkel in Andijk

Wij raden de producten en service van Oranje Furniture Care van harte aan om zo lang mogelijk van uw favoriete meubelstukken te kunnen genieten. Ons team staat klaar om u te voorzien van meer informatie over deze artikelen en om uw meubelen te beschermen, reinigen en verzorgen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Ontdek Oranje Furniture Care in onze winkel in Andijk en ervaar de zekerheid van zorgeloos genieten!

Mobiel Interieur - Oranje Furniture Care servicevoorwaarden