Parket van Nederlandse bodem

Origineel Chapel Parket is gespecialiseerd in de vervaardiging van de meest exclusieve hardhouten vloeren die in Nederland worden geproduceerd. Het gehele productieproces wordt met zorg in eigen beheer uitgevoerd, waarbij ruw eikenhout met de hand wordt omgetoverd tot een subliem eindproduct. De nadruk ligt op het respecteren van de natuurlijke variatie in het hout, waardoor elke vloer een uniek karakter krijgt.

Unique by Nature: Natuurlijke variatie als handtekening

Origineel Chapel Parket onderscheidt zich door de benaming “Unique by Nature” voor hun houten vloeren. Hiermee erkennen ze de unieke eigenschappen van elke boom en weerspiegelen ze deze individualiteit in hun producten. De vloeren bieden maximaal comfort en zijn veelzijdig genoeg om naadloos te integreren in elk interieur. Het zegel van Origineel Chapel staat garant voor de hoogste kwaliteit in Nederland vervaardigde houten vloeren. Het verhaal achter deze vloeren is dat van een onderscheidend natuurlijk product, geproduceerd met aandacht voor het milieu. Het gebruik van het beste Europese eikenhout en het volledige productieproces in eigen beheer waarborgen een uitzonderlijk eindresultaat.

Duurzaamheid en comfort in één

Parketvloeren van Origineel Chapel Parket zijn niet alleen erg mooi, maar ook duurzaam en comfortabel. Hout, als natuurproduct, heeft een minimale CO2-voetafdruk en biedt een warme atmosfeer die langdurig behouden blijft. Geschikt voor vloerverwarming, is een parketvloer een investering in comfort en duurzaamheid.

Mobiel Interieur: Uw vertrouwde partner voor Chapel Parket

Als trotse dealer van Chapel Parket biedt Mobiel Interieur niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook een klantgerichte ervaring. Met maatwerkoplossingen en persoonlijke aanbevelingen nemen we de tijd om uw wensen te begrijpen en te vertalen naar een vloer die perfect past bij uw woning en smaak. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en ontdek de tijdloze schoonheid van Origineel Chapel Parket.