Osborne & Little, een toonaangevend Brits bedrijf op het gebied van interieurdesign, staat synoniem voor verfijnde interieurstoffen, behang en passementen. Met een erfgoed dat teruggaat tot de jaren ’70, is Osborne & Little een pionier in trends binnen het Britse interieurontwerp.

Designer behang van kwaliteit

Osborne & Little Wallpapers onderscheiden zich door hun uitmuntende ontwerp en ongeëvenaarde afwerkingskwaliteit. Elk stuk behang is een kunstwerk op zich, zowel in originaliteit als in vakmanschap. Sinds de oprichting heeft het merk de norm gezet voor designerbehang, niet alleen met hun eigen unieke ontwerpen, maar ook door het voortbrengen van andere invloedrijke behangmerken zoals Nina Campbell en de Franse firma Lorca.

Trendsetter in interieurdesign

Osborne & Little blijft de normen verhogen in de wereld van interieurdesign. Het merk heeft niet alleen invloed gehad op de behangindustrie, maar heeft ook de handen ineengeslagen met modeontwerpers zoals Matthew Williamson, waardoor ze voortdurend eigentijdse en vaak ongewone ontwerpen leveren die zich onderscheiden van andere designmerken.

Meer dan behang: een complete collectie

Naast hun prachtige en kleurrijke behangcollecties biedt Osborne & Little een uitgebreide selectie gordijn- en meubelstoffen. Elk stuk straalt dezelfde luxe en verfijning uit die kenmerkend is voor het merk, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om een samenhangende esthetiek in hun hele interieur te creëren.

Osborne & Little in Andijk: Beleef de pracht

Laat u inspireren door de prachtige collecties van Osborne & Little in onze winkel in Andijk. Voor gratis advies of staalaanvragen staan wij tot uw beschikking. Kom binnen en ontdek de weelde van luxueus interieurdesign met Osborne & Little.