Passe Partout

“Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout”. Zo luidt de slogan van het Belgische meubelmerk Passe Partout uit 1998. Door de jaren heen heeft deze slogan nog meer waarde gekregen. Het uitgangspunt van dit meubelmerk is dat u vooral moet kijken naar wat u wel (al) hebt, in plaats van naar wat u allemaal niet hebt. Het is belangrijk om te genieten van ieder moment en elk klein geluk. Dit zie je ook terug in de Passe Partout meubelen, doordat deze ontworpen zijn met veel liefde en passie. Bent u nieuwsgierig naar de Passe Partout meubelen? Laat je alvast inspireren door onze website en breng een bezoek aan onze showroom in Andijk.

Meubels met passie

Bij Passe Partout houden ze van mensen met passie. Ze gaan graag met ze in gesprek en laten zich daarbij inspireren. Soms met ondernemers, maar ook met mensen die zij toevallig tegen het lijf lopen. Dit zijn vaak de meest interessante mensen. Vervolgens vertalen ze deze passie met alle liefde door in de ontwerpen van de Passe Partout meubelen. De missie van dit meubelmerk is geslaagd als u vol passie kunt vertellen over uw aankoop, waarbij er een fonkel in uw ogen ontstaat.

Mooi, maar betaalbaarMobiel Interieur - Jako_bank

Het merk Passe Partout streeft naar een visie dat mooi niet per se altijd duur hoeft te zijn. Er wordt volop gezocht naar betaalbare maar toch kwalitatieve producten. Hiermee ontwikkelen zij onder andere sofas voor in- en outdoor, tafels, stoelen, fauteuils, tapijten en nog veel meer. Samen met de adviseurs van Mobiel Interieur kunt u met deze Passe Partout meubelen van uw huis een thuis maken. De meubels kunnen eenvoudig worden samengebracht met andere topmerken, waardoor er een aangename sfeer ontstaat waarin u zich helemaal thuis zult voelen.

Mobiel Interieur officieel Passe Partout dealer

Mobiel Interieur is officieel dealer van Passe Partout. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle meubelen van dit Belgische meubelmerk. Wij bestellen het rechtstreeks van de producent, want bij ons vindt u geen namaak producten. Op onze website kunt u alvast een gedeelte van de unieke collectie van Passe Partout bekijken. Staat een bepaald meubel er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Of breng een bezoek aan onze showroom in Andijk.

Breng een bezoek aan Mobiel Interieur

Bent u op zoek naar meubels gemaakt met passie? Bekijk dan vooral de Passe Partout meubelen op onze website en kom langs in onze showroom voor een compleet aanbod. Wil je graag geadviseerd worden? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies. Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder te helpen met al uw vragen.