Perletta

Perletta Carpets bij Mobiel Interieur


Perletta, unieke karpetten, vindt u bij Mobiel Interieur in Andijk. Al meer dan 20 jaar is Perletta de specialist in handgeweven wollen vloerkleden. Perletta maakt een karpet van gewassen wol, hierdoor gaan de karpetten niet pillen en blijven ze mooi. Als u een karpet aanschaft van Perletta, dan heeft u een karpet van uitstekende kwaliteit.

Een van de Perletta collectie is de Structures collectie. Deze collectie bestaat uit 100% handgeweven wollen kleden. Verkrijgbaar in 13 verschillende structuren met elk 36 verschillende kleuren. Bij Mobiel Interieur kunt u de vloerkleden en stalen bekijken en voelen. De grote karpetten hebben verschillende structuren samengevoegd in één karpet. Dit geeft een zichtbaar en voelbaar bijzonder effect. Er zijn ook hele mooie zitelementen die dienst kunnen doen als poef of tafel. De gebreide look, grootte en stevigheid geeft een stoere uitstraling aan uw interieur.

 
Structures van Perletta Carpets bij Mobiel Interieur

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.