Petite Friture

Het Franse merk Petite Friture is ontstaan in 2009 vanuit een initiatief om jonge designers te promoten en samen met hen een catalogus te maken met objecten, verlichting en kleine meubels. Het resultaat is een mix van elegante objecten die op een eenvoudige en onbevangen wijze een verhaal vertellen. Bent u nieuwsgierig naar de gedurfde, unieke en inspirerende objecten, verlichting en of kleinmeubelen van Petite Friture? Bekijk ons aanbod op de website en breng een bezoek aan onze showroom in Andijk.

Petite Friture design

De objecten, verlichting en kleinmeubelen van Petite Friture zijn modern en eigenaardig. Dit komt doordat dit Franse merk jonge ontwerpers zoveel mogelijk vrijheid geeft in het ontwerpen van de producten. Dit resulteert in een uniek gevarieerd en gedurfd aanbod van stijlvolle producten die een prachtige eyecatcher zullen vormen in ieder interieur. Van krukjes tot stoelen, van lampen tot spiegels. Iedereen zal op slag verliefd worden op de prachtige producten van Petite Friture.

Mobiel Interieur officieel Petite Friture dealer

Mobiel Interieur is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat alle producten van dit merk bij ons verkrijgbaar zijn. Wij bestellen het rechtstreeks van de producent, want bij ons vindt u geen namaak producten. Op onze website kunt u alvast een gedeelte van de unieke collectie van dit Franse merk bekijken. Staat een bepaald item niet op onze website? Neem dan contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. Of breng een bezoek aan onze showroom in Andijk.

Breng een bezoek aan Mobiel Interieur

Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten van Petite Friture? Kom dan langs in onze showroom in Andijk en ontdek uw favoriet(en). Naast de Petite Friture collectie vindt u bij ons ook andere meubels en accessoires van diverse topmerken. Laat u inspireren door het verrassende en unieke aanbod. Een persoonlijk advies behoort ook tot de mogelijkheden. Onze adviseurs kunnen u alle ins en outs vertellen over Petite Friture en onze andere topmerken. Ook weten zij als geen ander met welke andere topmerken u dit merk kunt combineren of hoe bepaalde items mooi tot hun recht komen in uw eigen interieur.

Mobiel Interieur - Hollo_Petite_Friture