Pilat&Pilat

Het Nederlandse meubelmerk Pilat&Pilat is stoer, duurzaam en Fries. Maar dat niet alleen, warm, rijk en vertrouwd zijn ook kenmerken die bij Pilat&Pilat horen. Alle meubelen uit de Pilat&Pilat collectie dragen niets voor niets een naam van een familielid. Het draait allemaal om mensen bij Pilat & Pilat. Inmiddels dragen vele meubelen de naam van de familie. Het is dan ook maar goed dat de familie Pilat zo groot is. Bent u nieuwsgierig naar de meubelen van Pilat & Pilat? Kom dan gezellig langs in de showroom van Mobiel Interieur.

Duurzame houten meubels

Vandaag de dag is het Nederlandse meubelmerk Pilat & Pilat uitgegroeid tot een sterk merk in duurzame, houten meubels. Pilat en Pilat is zowel fabrikant als distributeur van diverse eigen collecties. Inmiddels is het merk ook groot geworden in onder andere Bosnië en volgen er steeds meer landen, zijn de Friezen honkvast. De boerderij in Twijzel vormt nog steeds de thuisbasis van houten meubelmerk. De kracht van Pilat&Pilat zit hem in het tijdloze en de meubelen zijn heel herkenbaar. De ontwerpen zijn helder en eenvoudig, maar er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal met perfecte afwerking. Het huiselijke en vertrouwde zie je terug in de ontwerpen van onder andere de kasten, tafels, stoelen, banken en accessoires.

Meesterwerken van hout

Pilat&Pilat weet als geen ander hoe ze bomen moeten ombuigen tot meesterwerken van hout. Met een ambachtelijk oog worden eiken, walnootbomen en iepen gelezen en op ambachtelijke wijze bewerkt tot duurzame meubelen. De meesterwerken van hout tonen de schoonheid van de natuur in al haar eenvoud. De Pilat&Pilat meubelen zijn herkenbaar door de zichtbare houtverbindingen en een high end finishing. Elk Pilat&Pilat meubel is met liefde behandeld.

Mobiel Interieur officieel dealer Pilat&Pilat

Mobiel Interieur mag zich officieel dealer van Pilat&Pilat meubelen noemen. Dat betekent dat alle houten meubelen van dit Nederlandse merk bij ons verkrijgbaar zijn. Wij bestellen deze rechtstreeks vanuit het Frieze Twijzel. Op onze website kunt u alvast een gedeelte van de Pilat&Pilat collectie bekijken. Mist u een bepaald product? Neem dan contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. Of breng een bezoek aan onze showroom in het pittoreske Andijk.

Breng een bezoek aan Mobiel Interieur

U bent van harte welkom in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk. Hier kunt u de meubelen van Pilat&Pilat bekijken. Daarnaast hebben we ook andere Nederlandse top meubelmerken. Laat u inspireren door het gevarieerde meubel aanbod in de showroom van Mobiel Interieur. Onze adviseurs staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u liever een persoonlijk advies? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Mobiel Interieur - PilatPilat_Lutgarde