Piure: modulaire design kasten

Op zoek naar moderne, elegante en unieke modulaire kasten? Bekijk dan Piure collectie bij Mobiel Interieur. Deze losse kasten kun je eindeloos met elkaar combineren, zodat u uw eigen kast helemaal naar wens kunt samenstellen. De kasten zijn geschikt voor elk interieur en iedere woonruimte. Bent u benieuwd naar de modulaire kasten van Piure? Bekijk dan alvast een deel van het aanbod op deze pagina.

Duitse modulaire kasten

Het Duitse merk Piure is opgericht in 2006 Simone Spang en Ludger Köhler. Met de kennis en ervaring op het gebied van systeemmeubelen van Köhler en de grafische kwaliteiten van Spang is het uitgegroeid tot een prachtig Duits kastenmerk. De modulaire kasten zijn duurzaam en hoogwaardig, waardoor u er jarenlang plezier van kunt hebben. Kenmerkend aan de modulaire kasten van Piure is het eenvoudige ontwerp met zachte lijnen en verfijnde vormen.

Mobiel Interieur - Piure kast

Innovatieve modulaire kasten

Het uitgangspunt van de modulaire kasten is dat ze vooral praktisch moeten zijn voor de gebruikers. De ontwerpers van Piure zijn continue op zoek om het minimalistische design te verbeteren. Ze kijken voortdurend of er materiaal weggelaten kan worden, zonder dat dit de functionaliteit van een modulaire kast in de weg staat. Eenvoud voert de boventoon, waardoor de ontwerpen van de modulaire kasten eenvoudig te bouwen en te combineren zijn. De heldere lijnen en maximale functionaliteit gaan hand in hand met duurzaamheid en elegantie.

Officieel Piure dealer

Mobiel Interieur is officieel Piure dealer. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alle modulaire kasten van dit prachtige Duitse merk. Wij bestellen de modulaire kasten direct van de producent. Op onze website staat een kleine greep uit de totale collectie. Voor het complete aanbod nodigen wij u graag uit in onze showroom in Andijk. Naast Piure vindt u in onze showroom ook nog andere topmerken. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een modulaire kast? Dan zal Piure zeker uw interesse wekken. Kom langs in onze showroom en ontdek de modulaire kasten zelf! De adviseurs van Mobiel Interieur staan voor u klaar om u te voorzien van een deskundig en professioneel advies. Wilt u een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?