Pode

PODE is er voor de designliefhebber met een mening. Die kiest voor een eigen stijl, voor kleur en vorm. Design, maar dan wel betaalbaar, want het leven heeft nog zoveel andere leuke dingen te bieden.

De PODE-collectie bij Mobiel Interieur bestaat uit jonge designs en een actuele selectie kleuren en bekledingen. Zo kun je het meubel kiezen dat jou op het lijf geschreven is. De designmeubelen zijn bekleed met de mooiste stoffen en het beste leer, en gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leoluxfabriek.


Nederlands topdesign van Pode bij Mobiel Interieur in Andijk

Het leven is leuker voor degene die af en toe een beetje eigenwijs durft te zijn. Pode is anders: fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Echt Nederlands topdesign, comfortabel en goed gemaakt.

 
Pode bij Mobiel Interieur in Andijk

Milieu

PODE streeft naar duurzaamheid, op elk gebied. Dat begint met het bouwen van een goed product en verantwoord gedrag ten opzichte van medewerkers en milieu. Ons hout is duurzaam geproduceerd en tijdens het productieproces maken we zoveel mogelijk gebruik van lakken en lijmen op waterbasis; restmaterialen worden hergebruikt en in de productie letten we goed op het stroomverbruik. Zo zorgen we bij PODE dat het milieu, de omgeving en de mensen die voor ons werken niet meer dan strikt noodzakelijk belast worden.

Pode bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.