Pode meubelen bij Mobiel Interieur

Pode meubelen, waarbij het design verder gaat dan één ontwerp. Dit merk biedt je een complete lifestyle-collectie van meubelen en accessoires. De producten zijn ontworpen door internationale topdesigners die elkaar perfect weten aan te vullen op beeld, kleur en gevoel.  De design meubelen zijn bekleed met de mooiste stoffen en het beste leer, en gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux Fabriek. Nieuwsgierig? Kom dan langs in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk. Bekijk hieronder alvast een greep uit de collectie.

Top Nederlands design

Het meubelmerk Pode is de dochter van Leolux. De jarenlange ervaring en kennis die is opgedaan bij het ontwikkelen van de hoogwaardige Leolux design meubelen dat merk je ook aan de meubelen van Pode. Wilt u meer weten over de hoogwaardige Pode meubelen? Kom dan langs in onze showroom voor een professioneel en persoonlijk advies.

Mobiel Interieur - pode_cabut_0001

Prachtige materialen

Voor de Pode meubelen wordt uitsluitend met de beste materialen gewerkt. Ieder materiaal waarmee gewerkt wordt is afkomstig van gerenommeerde leveranciers. Denk aan bijvoorbeeld de stoffen, ledersoorten, het schuim, maar ook het hout en metaal. Voor de meubelen van Pode wordt gebruik gemaakt van een mix van de mooiste materialen.

Betaalbaar & uitstekende garantie

Bij Pode vinden ze het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de zogenoemde Pode-lifestyle. Daarom leggen ze de lat op het gebied van kwaliteit en uitstraling, maar voor de prijs houden ze de lat bewust laag. Bovendien krijg je op de meubelen van dit designmerk ook nog eens 7 jaar garantie. Dat is wat we noemen nog eens een fijne zekerheid.

Officieel Pode dealer

Bij hoogwaardige meubelen hoort natuurlijk deskundig en professioneel advies. Daar kunnen onze adviseurs u bij helpen. Daarom mogen wij ons officieel Pode dealer noemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle meubelen van dit prachtige designmerk. Op de website van Mobiel Interieur ziet u slechts een kleine greep uit het totale aanbod. Daarom nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Andijk. Naast Pode meubelen vindt u in onze showroom ook meubels van andere topmerken.

Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de meubelen van Pode? Dat begrijpen wij als geen ander. Van het design van de Pode meubelen wordt iedereen blij! Wij van Mobiel Interieur kunnen u nog veel meer vertellen over dit Nederlandse topmerk. Hiervoor nodigen wij u graag uit in onze showroom in Andijk. Ook voor een persoonlijk interieuradvies op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Zien wij u snel in Andijk?