Roels Spaces

Roels Spaces bij Mobiel Interieur

Vakkennis en de beste materialen


Al 25 jaar comfort
Design, kwaliteit en service zijn al meer dan 25 jaar de kernwaardes van Roels Spaces.
Roels Spaces levert betaalbare zitmeubelen, akoestische oplossingen, interieurbouw en stoffeer oplossingen.

Nederlands design
In de fabriek in Culemborg staat een gepassioneerde groep van ervaren designers, meubelmakers, stikkers en stoffeerders garant voor een hoog kwaliteitsniveau. Deze Nederlandse ontwerpers gebruiken alleen de beste materialen, zoals massief beuken rompen, koudschuim, traagschuim en pocketveren. Roels Spaces werkt met stoffen en leer van gerenommeerde merken, zoals: Kvadrat, De Ploeg, Gabriel, Camira, Chivasso, Romo, Ohman en Bute. Het resultaat: een persoonlijk hoogwaardig design meubel van Nederlandse bodem.

Innovatie in design
Roels Spaces creëert comfortabele ruimtes. Zij brengen duurzame en comfortabele designmeubelen op de markt. Dankzij uitstekende service en een vakkundige groep van topdesigners kunnen zij een hoog kwaliteitsniveau garanderen. De designers werken alleen met milieuvriendelijke materialen en de beste stoffen. De tijdloze vormgeving en modulariteit staan garant voor jarenlang plezier.

Innoveren in design, daar is Roels Spaces goed in.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.