Ronald Schmitt

- esthetiek kan zo intelligent zijn -

Streef naar design wat nét iets meer mogelijkheden heeft.
Onder dit motto produceert eerste klas ontwerper Ronald Schmitt designtafels met functies die het wonen stijlvol, flexibel en praktisch maken.

Sinds haar oprichting in 1958 is het traditionele bedrijf trouw gebleven aan haar vestigingsplaats Eberbach in de buurt van Heidelberg. Hier produceert een ervaren team van meer dan 70 medewerkers de hoogwaardige producten van Ronald Schmitt "Made in Germany". Die dan uiteindelijk hun weg weer vinden naar Mobiel Interieur in Andijk.

 
Rondald Schmitt bij Mobiel Interieur in Andijk

Tafelbladen kunnen worden uitgetrokken of draaien en zijn aan te passen aan de behoeftes van de klant. Elk model wordt uniek door materiaal- en kleurkeuzes. Er worden alleen de beste materialen verwerkt o.a. glas- en steensoorten, hout, metaal of HPL.
De stoelbekleding bestaat uit een hoogwaardige leer- en textielcollectie, waaraan de hoogste eisen gesteld worden op het gebied van duurzaamheid.

De verschillende awards die Ronald Schmitt heeft gekregen in diverse designcompetities onderstrepen de hoge normen. De collectie wordt wereldwijd verkocht via geselecteerde distributeurs, zoals Mobiel Interieur in Andijk.

De nieuwste modellen worden ieder jaar op de Meubelbeurs in Keulen geïntroduceerd.

 

Rondald Schmitt bij Mobiel Interieur in Andijk
Bekijk hier de collectie van Ronald Schmitt

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.