Ontdek de slimme esthetiek van Ronald Schmitt meubels

‘Streef naar design wat net iets meer mogelijkheden heeft’ was het motto van ontwerper Ronald Schmitt. Vandaag de dag worden er nog steeds meubels geproduceerd met dit motto in het achterhoofd. Wonen moet volgens het meubelmerk niet alleen praktisch zijn, maar ook stijlvol en flexibel. Het bedrijf werd opgericht in 1958 en focust vandaag de dag op onderscheidende materialen, technische hoogstandjes en tijdloos design dat nooit verloren gaat. In Eberbach, in de buurt van Heidelberg, produceert een ervaren team van meer dan 70 medewerkers de hoogwaardige producten van Ronald Schmitt ‘Made in Germany’.

Tafels met functioneel design van Ronald Schmitt

De tafels van Ronald Schmitt zijn voorzien van een functioneel design. De tafelbladen kunnen worden uitgetrokken of draaien en zijn aan te passen aan uw specifieke behoeften en wensen. Elk model wordt voorzien van een uniek design door materiaal- en kleurkeuzes. De design tafels van Schmitt worden voorzien van de beste materialen, zoals glas- en steensoorten, hout, metaal of HPL. De stoelbekleding bestaat uit een hoogwaardige leer- en textiel collectie, waarbij veel waarde wordt gehecht aan duurzaamheid. De collectie wordt exclusief verkocht bij Mobiel Interieur.

Officieel Ronald Schmitt dealer

Ronald Schmitt staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van hun design meubels. Het merk is meerdere malen bekroond met diverse awards en blijft innoveren en vernieuwen. Mobiel Interieur is officieel dealer van Ronald Schmitt meubelen. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de complete collectie van dit design meubelmerk.

Breng een bezoek aan onze showroom

Ben je enthousiast geworden over de design meubelen van Ronald Schmitt? Dan nodigen wij u graag uit om onze showroom in Andijk te bezoeken. Naast de collectie van Ronald Schmitt vindt u bij ons een uitgebreide design collectie met moderne meubels op een oppervlakte van ruim 8.000 m2. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van persoonlijk interieuradvies. Maak gerust een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Bezoek onze showroom en laat u inspireren door