Verfijnde sfeerhaarden en vuurbeleving

Safretti staat synoniem voor een unieke combinatie van verfijnd design en hoogwaardige afwerking in sfeerhaarden. Met een compromisloze benadering van vakmanschap en vernieuwing, creëert Safretti duurzame design-haarden die gemaakt zijn uit pure ambacht. Het merk doorbreekt traditionele productiemethoden en verkent nieuwe mogelijkheden in materialen en hun toepassingen, resulterend in een ingetogen en eigentijds esthetiek.

De assortiment van Safretti omvat zowel bio-ethanol haarden als de betoverende Magic-Fire haarden. De bio-ethanol haarden bieden een elegante oplossing voor binnen en buiten, waarbij de open vlam wordt aangedreven door biologische brandstof. Deze brandstof, afgeleid van gewassen zoals mais, tarwe en suikerbieten, zorgt voor een warme sfeer zonder de noodzaak van een rookkanaal. Dit ecologische brandproces resulteert slechts in onschadelijke emissies, waarbij waterdamp en een kleine hoeveelheid kooldioxide vrijkomen.

De Magic-Fire haarden, aan de andere kant, nemen een innovatieve benadering met een elektrische vuurervaring. Het fascinerende vlameffect ontstaat door subtiel belichte waterdamp, gecreëerd via een geavanceerde technologie. Dit zorgt voor een realistische en levendige vlam die nauwelijks te onderscheiden is van authentiek vuur. Deze elektrische inbouwsfeerhaarden zijn voorzien van Nederlandse kwaliteit en precisie.

Hoewel Safretti’s naam Italiaans klinkt, worden deze prachtige haarden ontworpen en vervaardigd in Nederland. Het merk heeft zich gevestigd als een vertegenwoordiger van Nederlandse excellentie en heeft verschillende erkenningen ontvangen voor hun creatieve ontwerpen. Safretti’s toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld in de verfijnde collectie, die te ervaren is in de showroom in Andijk. Hier kunt u persoonlijk de schoonheid en functionaliteit van Safretti’s haarden ontdekken, evenals andere meubels van gerenommeerde Nederlandse merken. Laat u leiden door de deskundige adviseurs die de ideale combinaties voor uw interieur kunnen ontwerpen en uw vuurbeleving naar nieuwe hoogten kunnen tillen.