Ontdek Select Design bij Mobiel Interieur

Bij Mobiel Interieur weten we als geen ander dat een mooie tafel het hart van uw interieur kan zijn. Daarom zijn we trots om de hoogwaardige tafels van Select Design in onze collectie te hebben. Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert Select Design tafels in Nederland met de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Kom langs in onze showroom en ontdek de collectie van Select Design!

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Bij Select Design vinden ze het belangrijk om hoogwaardige grondstoffen te gebruiken, zodat hun tafels vele jaren meegaan. De tafels worden met vakmanschap en innovaties geproduceerd, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw Select Design product. Daarnaast gaan ze met de tijd mee door verschillende afwerkingen en unieke finishings toe te voegen.

Een veelzijdige collectie

De collectie tafels van Select Design is zeer veelzijdig en kan in allerlei maten en uitvoeringen geleverd worden. Of u nu op zoek bent naar een salontafel, hoektafel of een andere tafel voor uw huis, bij Select Design vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Daarnaast is Select Design gespecialiseerd in metaaloplossingen en specifieke finishing voor interieurbouw en projectinrichting.

Een stijlvolle touch aan uw leefomgeving

Onze tafels zijn een perfecte aanvulling op het interieur van uw huis en geven een stijlvolle touch aan uw leefomgeving. Als dealer van Select Design kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw interieur. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Ontwikkel uw eigen woonstijl

Bij Select Design weten ze als geen ander dat er heel wat trends zijn op woongebied, maar willen ze u ook graag inspireren om uw eigen woonstijl te ontwikkelen. Ga het experiment niet uit de weg en mix & match met stijlen, materialen en kleuren. Dat is niet alleen leuk, het maakt uw huis ook spannender, onverwachter, actueler én persoonlijker. Vindt u dat lastig? Maak dan een afspraak voor een  interieuradvies op maat. Onze interieurontwerpers zetten graag uw wensen en behoeften om in een interieurontwerp dat perfect bij u past.

Bezoek de showroom van Mobiel Interieur

Als u interesse heeft in de hoogwaardige tafels van Select Design of vragen heeft over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via onze website of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte tafel voor uw interieur.