Seuren Tafels bij Mobiel Interieur

Seuren Tafels is een meubelmerk dat in 1996 werd opgericht door Michel Seuren, een gepassioneerde ontwerper die gelooft dat alles mogelijk is. Hij haalt zijn inspiratie uit zijn omgeving en ontwerpt tafels die de natuur en de leefwereld van de mens weerspiegelen. Seuren Tafels staat bekend om zijn unieke ontwerpen, het gebruik van bijzondere materialen en oog voor detail en kwaliteit. Nieuwsgierig? Kom de collectie van Seuren bewonderen in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk!

Passie voor design

Michel Seuren begon op jonge leeftijd met het ontwerpen van tafels en zijn passie voor design heeft geleid tot een internationaal bekend merk. Hij haalt inspiratie uit de wereld om hem heen, zoals de industrie, het platteland, de stad en het dorp. Deze invloeden zijn terug te zien in zijn ontwerpen, waarbij hij strakke lijnen combineert met historische elementen.

Een tafel als ontmoetingsplek

Seuren begrijpt dat een tafel meer is dan alleen een meubelstuk. Het is een ontmoetingsplek voor vrienden en familie en een plek waar herinneringen worden gemaakt. Daarom worden de tafels met de grootste zorg geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige ateliers om unieke tafels te creëren die passen bij verschillende stijlen en levenswijzen.

Een palet aan tafels

Door de jaren heen heeft Michel Seuren zijn tafels verder ontwikkeld, waardoor er een palet aan tafels is ontstaan die passen bij verschillende mensen, stijlen en levenswijzen. Bij Mobiel Interieur zijn ze trots om Seuren Tafels in hun assortiment te hebben en ze bieden de allerbeste kwaliteit en tijdloosheid zodat u vele jaren van uw tafel kunt genieten.

Mobiel Interieur is trots om officieel dealer te zijn van Seuren Tafels. Als dealer hebben we een uitgebreid assortiment van Seuren tafels in onze showroom. Hier kunt u kennismaken met de unieke ontwerpen en de hoogwaardige kwaliteit van dit prachtige designmerk. Als exclusieve dealer bieden we ook uitstekende service, zowel voor als na de aankoop van uw tafel.

Kom langs in de showroom!

De showroom van Mobiel Interieur in Andijk is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor het inrichten van uw huis. In onze ruime showroom vindt u een uitgebreide collectie meubels, waaronder de prachtige tafels van Seuren. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen u alles vertellen over de verschillende tafels en materialen. Zo kunt u in alle rust de tafel uitzoeken die perfect past bij uw stijl en levenswijze. Kom langs en ontdek de mogelijkheden!