Seuren bij Mobiel Interieur

Seuren tafels werd in 1996 opgericht door Michel Seuren. Michel ontwerpt vanuit de basisgedachte dat alles kan, alles mogelijk is. Dat uit zich in creatieve oplossingen, gebruik van bijzondere materialen. Zijn tafels zijn uniek. Ze combineren natuurlijk met industrieel. Hard met zacht. Robuust met verfijnd. Zijn inspiratie haalt hij uit de wereld om hem heen. De industrie, het platteland, de stad, het dorp. Strakke lijnen in industrieel vormgegeven bruggen. Invloeden van lang geleden in smalle steegjes en statige panden. De combinatie van de natuur en de leefwereld van de mens.

Door de jaren heen ontwikkelden de tafels met hem mee. Een robuustere poot of juist een zachtere vorm. Hierdoor ontstond er een palet aan tafels, die passen bij verschillende mensen, verschillende stijlen en levenswijzen.

Een tafel is een belangrijk meubel in huis; een tafel is een ontmoetingsplek voor mensen. We gunnen u tafels van de allerbeste kwaliteit en een tijdloosheid. Zodat er vele herinneringen aan gemaakt kunnen worden.