Skovby

Skovby bij Mobiel Interieur

Het Deense merk Skovby staat bekend om eenvoud, functionaliteit en geweldige details. En om duurzaamheid, want bij de productie van de meubelen van Skovby wordt alleen duurzaam hout gebruikt. De ronde, natuurlijke vormen, de organische lijnen en echte materialen vormen zijn herkenbare details van de collectie van Skovby. Gek op Deens design? Dan horen de meubelen van Skovby thuis in jouw interieur.

Skovby: Passie voor duurzame materialen

Niet alleen hout wordt zorgvuldig geselecteerd, ook lak, verpakkingen en niet te vergeten textiel en stoelschuim, voldoen aan de strengste normen ter wereld op het gebied van brandwerendheid en slijtage. De drijvende kracht, en een gedeelde passie die de drie generaties meubelmakers overspant, is functie. Skovby was een van de koplopers op het gebied van functionele uitbreidingssystemen voor tafels, en tegenwoordig staat het meubelbedrijf wereldwijd bekend om zijn bijzondere talent om design en functionaliteit te combineren. Het succes van Skovby is het vermogen om ontwerpen te ontwikkelen die een sterke esthetische expressie verenigen met een innovatieve functie.

Ronde uitschuifbare eetkamertafel van Skovby bij Mobiel Interieur

Geef je graag een etentje? Dan is een ronde uitschuifbare eettafel ideaal voor jou! Met een verlengbare eettafel creëer je eenvoudig extra ruimte. In eerste instantie kan de tafel erg gezellig compact zijn en zit je niet ver van elkaar, maar wanneer je meer bezoek hebt dan verwacht verander je hem in een mum van tijd om in een gezellige lange tafel. Ga bijvoorbeeld eens voor tafel SM112. Deze is perfect voor sociale bijeenkomsten – zowel de intieme als de gezellige soort, maar ook voor grote feestelijke evenementen. Het ronde tafelblad heeft een diameter van 130 cm en past in kleine compacte ruimtes terwijl het toch een grote zitcapaciteit biedt. De tafel wordt geleverd met twee bijpassende verlengbladen en er zijn nog twee bladen verkrijgbaar als extra aankoop – in totaal dus vier verlengbladen en een volledige lengte van 330 cm, met zitcapaciteit voor maximaal 14 personen.

Skovby bij Mobiel Interieur in Andijk

Wil je meer informatie? Of wil je de meubelen van Skovby met eigen ogen bewonderen? Je bent van harte welkom in een van onze winkels. Maak een afspraak of kom gewoon langs. De koffie staat klaar.

Mobiel Interieur - Skovby afbeeldingen merkenpagina