Spectral

Maakt techniek onzichtbaar!

De chaos die elektronica in vele woonkamers veroorzaakt, maakt SPECTRAL nog steeds sprakeloos. Luidsprekers die in de weg staan, meters losse kabels, een wildgroei aan afstandsbedieningen en steeds vaker een iPhone die met een zichtbare kabel op de een of andere manier gekoppelt is aan de randapparatuur.

Met de SPECTRAL homecinemaoplossingen scheppen wij in één klap orde in uw woonkamer: luidsprekers worden onzichtbaar in de meubels verwerkt, de iPhone krijgt een eigen dockingstation en alle afstandsbedieningen worden vervangen door één enkel exemplaar, welke op zijn beurt weer bijna alles kan bedienen. En dankzij het infrarood linksysteem blijft de randapparatuur zelfs achter gesloten meubelkleppen bedienbaar.

Spectral, maakt techniek onzichtbaar, bij Mobiel Interieur in Andijk
Spectral, maakt techniek onzichtbaar, bij Mobiel Interieur in Andijk


Indrukwekkend geluid

Luidsprekers in een meubel verwerken is geen revolutionair idee, ook in grootvaders tv-wandkast bestond het al. SPECTRAL claimt dan ook niet de integratie van geluid in meubels te hebben uitgevonden. Zij heeft het echter wel tot in detail geperfectioneerd met virtual surroundsystemen die een indrukwekkend en subliem geluid produceren.


Een afstandsbediening voor alles

DVD-speler, TV, tuner en versterker. Als je tegenwoordig thuis van een perfect homecinema systeem wilt genieten, kom je handen tekort om alle afstandsbedieningen te gebruiken als je er al niet één kwijt bent.

De SPECTRAL Remote maakt hieraan definitief een einde. Deze universele afstandsbediening kan in bijna alle gevallen de infrarood basisfuncties van de originele afstandsbedieningen leren. Eénmaal geprogrammeerd, bedient u alle apparatuur met één afstandsbediening en in combinatie met het infrarood linksysteem kan dat zelfs als de kleppen van het meubel gesloten zijn. SPECTRAL maakt techniek onzichtbaar.

Spectral, maakt techniek onzichtbaar, bij Mobiel Interieur in Andijk
 
 
Spectral, maakt techniek onzichtbaar, bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.