Spectral kasten: de slimme meubels van nu

Op zoek naar slimme meubels met innovatieve oplossingen? Dan zit u bij Mobiel Interieur helemaal goed. In ons assortiment hebben we de Spectral design kasten die op dit moment de voorloper is op het gebied van slimme meubels. Slimme meubelen zijn volop in ontwikkeling daar zijn de Spectral kasten een mooi voorbeeld van. Met deze kasten haalt u de meest innovatieve oplossingen in uw huiskamer. Denk bijvoorbeeld aan een onzichtbare integratie van sound systemen, zodat u een strak ogend interieur houdt. Nieuwsgierig naar de kasten van Spectral? Bekijk hieronder een klein greep uit ons aanbod.

TV-kasten van Spectral

Bij een tv kast draait het niet alleen om een mooi design, ook moet deze handig en praktisch zijn. Dit is het uitgangspunt bij het ontwerpen van de kasten van Spectral. Bij de Spectral kasten worden innovatie, kwaliteit, functionaliteit samengevoegd tot een prachtig design meubel. De tv meubelen, wandmeubelen en tv dressoirs zijn voorzien van voldoende opbergruimte. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, afmetingen en materiaal. Hierdoor kunt u een kast van Spectral geheel naar eigen wens en smaak samenstellen. De Spectral kasten zijn geschikt voor elk type tv en ieder interieur.

Mobiel Interieur - Spectral_kast2

Waarop letten bij een TV-kast?

Wanneer u voor een tv kast gaat kijken, is het belangrijk om eerst te kijken naar de mogelijkheden van de ruimte waarin u de kast wilt plaatsen. Een hele grote kast zorgt ervoor dat een kleine ruimte nog kleiner zal lijken. Daarom is het verstandig om eerst na te denken over de grootte van het tv meubel en waarvoor je het wilt gebruiken. Wil je veel opbergruimte of juist niet? Op deze manier kunt u gericht zoeken naar een tv kast die perfect bij u en uw interieur past.

TV-kasten voor ieder interieur

De Spectral kasten zijn geschikt voor ieder interieur. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, waardoor u voor zowel een kleine als grote huiskamer altijd een geschikt meubel zult vinden. Ideaal aan de Spectral kasten zijn de opbergmogelijkheden of de mogelijkheid voor een tv stand die uw televisie draagt. De slimme meubels van Spectral zorgen voor innovatieve oplossingen en een opgeruimd huis. Benieuwd naar de andere handige snufjes en toepassingen? Kom dan langs in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk.

Officieel Spectral dealer

Mobiel Interieur is officieel één van de trotse Spectral dealers. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor alle meubelen van dit prachtige merk. Omdat wij dealer zijn kunnen wij de designmeubelen rechtstreeks via de producent bestellen. Op onze website vindt u als een deel van de Spectral collectie. Staat uw perfecte meubel daar nog niet tussen? Dan nodigen wij u van harte uit om een completer aanbod in onze showroom te komen bekijken. Een meubel koopt u immers niet van een plaatje toch? Naast Spectral kasten vindt u in onze showroom ook nog andere meubelen van topmerken. Onze adviseurs helpen u graag met deskundig en persoonlijk advies.

Breng een bezoek aan onze showroom

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de slimme meubels van Spectral? Dat begrijpen wij als geen ander. De digitale wereld is niet meer uit ons leven weg te denken en daarom is het tijd om deze op een stijlvolle manier te integreren in uw interieur. De slimme meubelen van Spectral bieden u deze mogelijkheid. Wij van Mobiel Interieur kunnen u nog zoveel meer vertellen over dit meubelmerk, maar doen dit liever vanuit onze eigen showroom in Andijk. Daarom nodigen wij u van harte uit. Bekijk onze Spectral kasten en ontdek de slimme meubels zelf. Wil je een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?

Mobiel Interieur - Spectral_kast3