Ontwerp uw eigen unieke tafel met Sumisura bij Mobiel Interieur

Bent u op zoek naar een unieke designtafel op maat? Dan bent u bij Sumisura aan het juiste adres! Bij Sumisura kunt u uw eigen tafel ontwerpen in slechts een paar simpele stappen. Het resultaat? Een pronkstuk dat perfect past bij uw interieurstijl, zowel thuis als op kantoor. Bij Mobiel Interieur kunt u terecht voor een unieke Sumisura tafel. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden.

Kies uw favoriete materiaal

Sumisura biedt de keuze uit twee prachtige materialen voor het tafelblad: high pressure laminate (HPL) of glas. Beide materialen stralen luxe uit en geven uw tafel een tijdloze uitstraling. HPL is een van de hardste kunststoffen ter wereld en ideaal voor tafels die dagelijks worden gebruikt. Glas is verkrijgbaar in diverse diktes en met verschillende uitstraling.

Bepaal de maat en vorm

Of u nu de voorkeur geeft aan een ovale, ronde of rechthoekige tafel, bij Sumisura is alles mogelijk. Met deze flexibiliteit kunt u de perfecte tafel creëren die past bij uw interieur en behoeften. Of het nu voor thuis of op kantoor is, de tafels van Sumisura geven uw ruimte een luxe uitstraling en bieden de functionaliteit die u nodig heeft. Kies uit verschillende typen tafels, zoals salontafels, eettafels en tafels voor thuis of op kantoor.

Kies uit diverse kleuren en onderstellen

Bij Sumisura zijn de tafels niet alleen functioneel, maar ook aanpasbaar aan verschillende interieurstijlen en hoogtes. Met 250 kleuren HPL en 9 glassoorten in diverse kleuren kunt u uw tafel volledig aanpassen aan uw smaak en interieurstijl. Daarnaast zijn er 18 verschillende onderstellen beschikbaar die perfect passen bij uw interieur en gewenste hoogte.

Sumisura tafels bij Mobiel Interieur

Bij Mobiel Interieur zijn we trots om dealer te zijn van Sumisura. Onze showroom in Andijk biedt u de mogelijkheid om de prachtige collectie van Sumisura te bekijken en te ervaren. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen van uw eigen unieke tafel. Kom langs en laat u inspireren!