Sunway is altijd een pionier geweest. Sunway bracht als eerste rolgordijnen (1965), vouwgordijnen (1987) en hout en woodweave (1988) op de markt. Ook vandaag de dag staat Sunway nog steeds bekend om haar unieke en innovatieve producten, zoals Parametre® shades. Ook op het gebied van technische ontwikkelingen loopt Sunway vaak voorop. Zo is Sunway de eerste die het kindveilige SmartCord® vouwgordijn introduceert.

De Sunway collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek, dat vindt u terug in alle Sunway collecties. Ze vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. Aan de ene kant is de raamdecoratie functioneel als zonlicht- of warmtewering en voor uw privacy. Aan de andere kant is raamdecoratie decoratief én sfeerbepalend in het interieur. Sunway biedt onderscheidende producten die ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen hebben. Voor iedere woonruimte en raamtype biedt Sunway een passend product, afgestemd op uw wensen.

Alle producten worden op maat gemaakt, met precisie en oog voor detail en voldoen aan de Europese norm voor kindveiligheid.