Sunway

Sunway bij Mobiel Interieur in Andijk

Sunway is ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse die in 1961 is opgericht.
Sinds 1981 is het een zelfstandig onderdeel van het wereldwijd opererende Hunter Douglas.

 
Logo Sunway

Sunway is altijd een pionier geweest. Sunway bracht als eerste rolgordijnen (1965), vouwgordijnen (1987) en hout en woodweave (1988) op de markt.

Ook vandaag de dag staat Sunway nog steeds bekend om haar unieke en innovatieve producten, zoals Parametre® shades. Ook op het gebied van technische ontwikkelingen loopt Sunway vaak voorop. Zo is Sunway de eerste die het kindveilige SmartCord® vouwgordijn introduceert.

De Sunway collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek, dat vindt u terug in alle Sunway collecties.

Sunway producten vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. Aan de ene kant is de raamdecoratie functioneel als zonlicht- of warmtewering en voor uw privacy. Aan de andere kant is raamdecoratie decoratief én sfeerbepalend in het interieur. Sunway biedt onderscheidende producten die ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen hebben. Voor iedere woonruimte en raamtype biedt Sunway een passend product, afgestemd op uw wensen.

Alle producten worden op maat gemaakt, met precisie en oog voor detail en
voldoen aan de Europese norm voor kindveiligheid.

Ga naar Sunway >>>

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.