Ontdek de mooiste SUR&PLUS banken bij Mobiel Interieur. De design banken van SUR&PLUS zijn comfortabel en bieden voldoende zitplaats voor het hele gezin. De banken zijn voorzien van een uniek design en zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en kleuren. Zo kunt u uw SUR&PLUS bank geheel naar eigen wens laten creëren, zodat deze perfect aansluit op uw interieur. Nieuwsgierig naar de banken van SUR&PLUS? Bekijk ze alvast onze website en breng een bezoek aan onze showroom.

Design banken uit België

Bij SUR&PLUS gaat het verder dan het ontwikkelen van creatieve ideeën voor unieke design banken. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en materialen waardoor de banken worden voorzien van hoogwaardige kwaliteit, design en afwerking.

Design banken met hoog zitcomfort

Een design bank behoort vaak tot het favoriete meubelstuk in huis. Heerlijk languit op de bank na een drukke dag, gezellig kletsen met visite op de bank of genieten van een spannende film met het gezin. Een bank vormt het centrale punt op diverse momenten. Daarom vraagt zo’n meubelstuk natuurlijk om kwaliteit en comfort. De banken van SUR&PLUS geven u de garantie dat u jarenlang kunt genieten van uw design bank door het hoge zitcomfort en de hoogwaardige kwaliteit van stoffen.

Mobiel Interieur - SUR&PLUS Roots

Hoogwaardige stoffen collectie

De banken van SUR&PLUS worden voorzien van hoogwaardige stof. De sterke stoffen zijn bestand tegen intensief gebruik en slijtvast, hierdoor blijft de bank zijn vorm behouden. Daarnaast verkleurt een SUR&PLUS bank minder snel wanneer deze volop in het zonlicht staan. Hierdoor kunt u jarenlang plezier hebben van een prachtige design bank van SUR&PLUS.

Officieel SUR&PLUS dealer

Mobiel Interieur is erkend dealer van de SUR&PLUS meubelen. U kunt dus bij ons terecht voor alle meubelen van dit Belgische merk. Wij bestellen de design bank rechtstreeks van de producent, want bij ons vindt u geen namaak meubelen. Op onze website kunt u alvast een kleine greep uit het aanbod van SUR&PLUS bekijken. Voor een completer aanbod nodigen wij u graag uit in onze showroom. Staat een bepaalde bank er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Of spreek een adviseur aan in de showroom.

Bezoek de showroom en maak kennis met Sur&Plus

Bent u enthousiast geworden over de zitmeubelen van SUR&PLUS? Kom dan langs in de showroom van Mobiel Interieur. Plof neer op één van de vele banken van SUR&PLUS en ervaar het zitcomfort zelf. Wilt u graag een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over het meubelmerk SUR&PLUS en weten als geen ander hoe dit het mooiste tot hun recht komt in uw interieur.