Sur&Plus

Sur&Plus bij Mobiel Interieur in Andijk

Als producent van hedendaagse design, probeert Sur&Plus steeds een concreet antwoord te geven op het toekomstig woonbeeld.

 
Logo Sur&Plus

Voor hen betekent design onder meer dat de huidige levensstijlen vertaald worden naar originele en functionele producten met een architecturaal en tijdloos karakter.
De fundamentele basis is om nieuw designtalent de ruimte te geven hun persoonlijke visie en ideeën om te zetten in nieuwe producten met een eigen verhaal.
Samen met de ontwerpers van Sur&Plus trachten zij zich steeds te onderscheiden door producten op de markt te brengen met een overtuigend statement, dat zich speciaal richt op originaliteit, creatieve waarden en kwaliteit met een perfecte afwerking.
Sur&Plus en Mobiel Interieur willen aantonen dat een goed design steeds een meerwaarde is om het leven aangenamer te maken. Eveneens willen wij de referentie zijn voor de consument die op zoek is naar een product waarmee zij zich zelf kan identificeren.

 

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.