Op zoek naar glazen design meubels? Of meubels waar elementen van glas in verwerkt zijn? Bekijk dan eens de prachtige Tonelli collectie. De design meubels van dit Italiaanse merk zijn gebaseerd op een combinatie van traditie en innovatie, waarbij essentiële elementen bijdragen aan het promoten van de glascultuur van Italië. Met glas als inspiratiebron en basis voor ieder ontwerp is de Tonelli Design collectie een geheel met een moderne en elegante uitstraling. Nieuwsgierig naar Tonelli? Bekijk een kleine greep uit de collectie of kom langs in onze showroom in Andijk.

Italiaanse glas traditie

Tonelli Design is ontstaan in de jaren tachtig en werden bekend door hun revolutionaire meubels met glazen elementen. Werken met glas wordt inmiddels al ruim vijfduizend jaar gedaan. Glas is resistent, ecologisch en fascinerend, waardoor het een prachtig materiaal is om meubels mee te maken.

Het werken met glas heeft Tonelli Design geërfd en in een modern jasje gestoken. De ontwerpers van Tonelli laten zich inspireren door de Italiaanse glas traditie, dat behoort tot een artistiek-cultuur erfgoed dat van onschatbare waarde is. Het produceren van glazen meubelen is complex en Tonelli Design vertrouwt dit daarom alleen toe aan bekwame ambachtslieden. Dit alles zie je terug in het eindresultaat, elk detail van een Tonelli Design tafel of kast is perfect.

Glazen meubels gedreven door technologie

Het Italiaanse meubelmerk weet zich te blijven onderscheiden door haar natuurlijke vermogen om zichzelf en haar glazen meubels te innoveren, met nieuwe vormen te experimenteren, nieuwe manieren van leven te onderzoeken en door voortdurend investeringen te doen in onderzoek en ontwikkeling.

Tonelli Design bracht in de jaren ’80 revolutie teweeg, door een nieuwe glastechniek op de markt te brengen voor het lassen van rechte platen, die gebruik maakt van een structurele lijn die ervoor zorgen dat de gelaste onderdelen hun transparantie behouden en het kristal ongevoelig blijft. In de loop der jaren is het proces verfijnd en heeft het extreem hoge kwaliteitsnormen bereikt. Vandaag de dag biedt Tonelli Design niet alleen prachtige glazen meubels op de markt. Ook bedenken ze vooruitstrevende oplossingen om elke vorm van ruimte in te kunnen richten.

Prachtige glazen design meubels

Het assortiment van Tonelli is divers. Van bijzettafels tot salontafels. Van eetkamertafels tot tv-meubels. Ook spiegels behoren tot de design collectie van dit prachtige Italiaanse meubelmerk. De design meubels zijn volledig of gedeeltelijk van glas gemaakt. De heldere lijnen en moderne look van de glazen design meubels zijn herkenbaar bij het Tonelli Design. De glazen meubels zijn niet alleen mooi, maar vormen ook vanwege het unieke design een ware eyecatcher in uw interieur.

Officieel Tonelli dealer

Mobiel Interieur is officieel dealer van Tonelli. Dit betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor al deze prachtige glazen meubelen. Doordat wij dealer zijn van Tonelli kunnen wij de glazen design meubelen direct via de producent bestellen. Op onze website vindt u slechts een klein gedeelte van de complete collectie van dit Italiaanse meubelmerk. In onze showroom staat een completer aanbod, daarom nodigen we u graag uit om langs te komen. Een glazen meubel koopt u immers niet op basis van een plaatje, toch?

Bekijk de Tonelli collectie in onze showroom

Wilt u uw interieur aanvullen met de glazen meubels uit de Tonelli collectie? Dan nodigen wij u graag uit in de showroom van Mobiel Interieur. Naast de Tonelli collectie vindt u bij ons ook nog andere meubels van diverse topmerken. Laat u inspireren door ons prachtige design meubel aanbod en laat u eventueel persoonlijk adviseren door onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over het Italiaanse meubelmerk Tonelli en weten als geen ander hoe ze het mooiste tot hun recht komen in uw interieur. Zien wij u snel in Andijk?

 

Mobiel Interieur - Tonelli Design Barcode