Mobiel Interieur - Tonone merkpagina 2

Tonone: een Nederlands lampenmerk met creatief en duurzaam design

Tonone is een Nederlands lampenmerk dat wereldwijd heel succesvol en geliefd is bij veel interieuradviseurs en architecten. Het merk staat bekend om haar creatieve, traditionele en gebruiksvriendelijke designs. Hierdoor past het in vrijwel ieder interieur en ook in die van u! De lampen collectie gaat altijd met zijn tijd mee, waardoor Tonone al jarenlang haar weg heeft gevonden naar vele huiskamers over de hele wereld. Bent u nieuwsgierig naar dit merk? Kom dan gauw eens langs in onze showroom of bekijk alvast een deel van het aanbod op onze website.

Duurzaamheid en lokale productie bij Tonone

Tonone zet zich in voor duurzaamheid en lokale productie. Het ontwerpteam werkt nauw samen met ambachtslieden uit de buurt om hoogwaardige verlichting te produceren. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de levenscyclus van de Tonone lampen. Daarbij is er oog voor duurzaamheid, efficiëntie en logistiek. Door de lokale productie wordt bovendien de milieubelasting beperkt. Tonone is trots op het feit dat hun lampen gewoon in Nederland worden geproduceerd.

Stoere industriële lampenserie: Bolt!

In 2013 pakte ontwerper Anton de Groof het ontwerp van lamp Bolt weer eens van de plank. Daarbij werd hij gestimuleerd door de enthousiaste feedback uit zijn omgeving. Hij ontwikkelde deze tot wat het vandaag de dag is: een stoere industriële lampen serie dat herkenbaar is aan functionaliteit in vorm, strakke lijnen en aan de iconische hoofdrol voor de vleugelmoer. Inmiddels is lamp Bolt verkrijgbaar in 29 verschillende modellen en in 10 kleuren.

Mobiel Interieur is officiële dealer van Tonone

Mobiel Interieur is officieel dealer van het lampenmerk Tonone. Dit betekent dat wij de volledige collectie aanbieden en dat we u daarbij kunnen voorzien van deskundig advies. Als dealer van Tonone hebben we bovendien direct toegang tot de nieuwste lampen en kunnen we daardoor u helpen bij het vinden van de perfecte lamp voor in uw interieur. Verder kunnen we zorgen voor een snelle levering en goede service, ook na uw aankoop.

Kom langs in onze showroom in Andijk!

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze showroom in Andijk en bekijk de lampencollectie van Tonone met uw eigen ogen. Ons deskundige team staat voor u klaar om u alles te laten zien en informeren u graag over de vele mogelijkheden. Kom langs voor een persoonlijk interieuradvies en ontdek de hoogwaardige duurzame verlichting van Tonone. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en parkeren doet u gratis voor de deur. Zien we u snel?