Topform

Topform in Andijk

Iedere woning in Nederland is uniek. Een huis vertelt namelijk veel over de mensen die er in wonen. Vooral de inrichting van je huis is puur persoonlijk en licht een tipje van de sluier op over wie je bent. Het uitgangspunt van Topform is daarom al jaren 'de individuele woonwens'. Dat maakt Topform al 50 jaar een toonaangevend en trendsettend meubelmerk. Bij Mobiel Interieur vind u exclusief de gehele Topformcollectie in een sfeervolle presentatie.

Historie

Meubelmerken met een rijke historie en toekomstvisie passen bij Mobiel Interieur. 1960 was het jaar dat Topform de eerste ontwerpen aan de Nederlandse markt toonde. In sneltreinvaart bloeide Topform uit tot een toonaangevend meubelmerk, dat tot op de dag van vandaag gekenmerkt wordt door kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit. Vol trots genieten we van de vele hoogtepunten die de Topformgeschiedenis kent. Vol vertrouwen kijken wij vooruit, want dat er nog vele hoogtepunten in het verschiet liggen, daar zijn we zeker van.

Topform bij Mobiel Interieur in Andijk

Kwaliteit

Een duurzaam Topform meubel
De designers werken nauw samen met de andere mensen van Topform, zoals de industrieel ontwerpers en technische tekenaars. Zij vertalen ideeën van ontwerpers naar goed doordachte meubelen, die daarna vervaardigd worden volgens hoge kwaliteitseisen. Daarnaast maakt Topform gebruik van de deskundigheid van gerenommeerde toeleveranciers met jarenlange ervaring. Voor de stoffering van de banken, fauteuils en stoelen wordt samengewerkt met bekende stoffen- en leerfabrikanten. Op deze manier besteedt Topform grote zorg en aandacht aan elk ontwerp. Hierdoor kan Topform optimale kwaliteit garanderen en wordt het mogelijk om zorgeloos te genieten van persoonlijke woonoplossingen.

Topform bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding